![]() |
|
| |||
| |||
| Yani, yapı hakkında çok şey bilmiyorum yılbaşı için yeni bir bilgisayar inşa ediyorum PC'nin, Umarım deneyin düşündüm. Bütün bu bileşenler uyumlu ve yeni bilgisayar oyunları için özel için güçlü bir edilmiştir. AL bu nedenle ben almanıza gerek başka bir şey mi? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 Ayrıca bir işletim sistemi satın almak için, ne tavsiye ediyoruz ve nerede kimden gerekir? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir bağlantı için sizin sepeti herkes için çalışmaz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu süper spec'd olduğunu. Bazı favori bileşenlerinin orada. Ama neden bir SLI kurulu tek bir GPU? Al bir Asus P5K-E ve gelecekte daha fazla kanıt yapı.Neyse, bir HSF (heatsink ve fan) CPU için gerekir. Hisse senedi Intel tek bir dört üzerinde kesme değildir. Bir Arctic Cooling Freezer 7 yanlısı veya Tuniq Kulesi elde duyarım. The TT biraz AC daha iyi Cools ama büyük's (bu, antec 900 olsa) uygun olacağı bir kg üzerinde (yol yakın mobo tasarımının sınırları üzerinden) ağırlığındadır ve çok pahalı. AC, bir sürü, maliyet yarısı civarında's, aydınlık ve Cools ve TT bir derece bir çift içinde. OS için mi? Şey, istediğini al. Vista 64bit gelmesin. Hayır kendine ev kullanıcısı saygı ile ölü şu anda görülmesi gerektiğini. XP açık yazılım ve / veya sürücü ile uyumluluk sorunları gösterilmez. Ama gelecekte geçirmezlik için istediğiniz Vista'nın. Eğer bu rota 32bit prim seçimim olurdu gidin.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alışveriş sepeti boş.
| |||
| |||
| Tamam burada: Pioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Siyah - OEM Arctic Güç 700w PSU - ile PCI-E, SATA, 20 4, ATX12V, 8pin 12 V bağlantıları - Kutulu Perakende Korsan 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Hafıza Non-ECC tamponlanmamış CL5 (5-5-5-12) ısı yayıcı Ömür Boyu Garanti Birntec Nine Hundred - 200mm Top Fan ile Gaming Case - Hayır PSU Asus P5N-E SLI 650i Soket 775 PCI-E Onboard Ses ATX AnakartEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV Out PCI-E Grafik Kartı Western Digital WD1600JS Caviar SE 160GB 7200RPM SATAII/300 8MB Cache - OEM NEWLINK İngiltere Kettle KURŞUN - İngiltere PLUG - IEC soket 1.5m Benntel Core 2 Quad Q6600 G0 Stepping (2.4GHz 1066MHz) Soket 775 L2 8MB Cache (2x4MB (4MB çekirdek çifti başına) Perakende Kutulu İşlemciPioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Siyah - OEM Belkin Anti-Statik Bilek bandı Bu kadar 630 YTL KDV dahil gelince + P & P, tüm Şimdi gereken bir işletim sistemidir. Ben PC'de yaklaşık 700 YTL harcama yapmak istiyorum. Tüm bu parçalar Ebuyer.com kimden satın bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| OS için de iyi kontrol ebuyer görünüyor. OEM Vista Premium sadece £ 60 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Evet, bir Zalman CNPS9700 NT almak ancak daha herşeyi uyumlu ve bir bütçe oyun PC için iyi bir seçim başka? Ayrıca Vista işletim sistemi için iyi bir seçenektir? |
|
| |||
| |||
| ve tavsiye için teşekkür ler biraz vardı spicy gecikme: S (iki kez ilanıyla: P için özür dilerim) ve evet ben daha iyi bir HSF alır ve Vista Premium 32bit almak: P Bir alıyorum: Asus P5N-E SLI 650i Soket 775 PCI-E Onboard Ses ATX AnakartEVGA bir yerine ASUS P5K-E çünkü ucuzdur ve de ben SLI hiçbir masraf ile yükseltebilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |