![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я будую новий комп'ютер на Різдво, я не багато знаю про будівництво ПК, але я думала, що я хотів би дати йому спробувати. Всі ці компоненти сумісні і потужний іншу специфікацію для нових ігор для ПК. Л. так що-небудь ще я повинен купити? http://orders.ebuyer.com/customer/sh...19jYXJ0&stid=1 Також я повинен купити ОС, що ви рекомендували б і звідки? mdv2 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Посилання на ваша корзина Не працює для всіх інших.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це чудово дозволяє білд. Деякі з моїх улюблених компоненти там. Але чому Рада SLI і одного GPU? Отримати ASUS P5K-E на майбутнє і побудувати далі.У всякому разі, ви повинні HSF (радіатор і вентилятор) для процесора. Однією акції Intel просто не ріже його на Quad. Я буду отримувати Arctic Cooling Freezer 7 Pro або Tuniq Tower. TT охолоджує трохи краще, ніж змінного струму, але це величезна (вона буде вписуватися в Antec хоча 900), важить близько кілограма на (шлях над дизайном плат меж) і дорого. AC світло, багато, витрати по всьому вдвічі, і застигає протягом двох ступенів ТТ. Для операційної системи? Що ж, вибирайте. Не зрозумійте Vista 64bit. Жоден поважаючий себе домашній користувач повинен розглядатися мертвим з нею на даний момент. XP, очевидно, не показувати будь-які проблеми із сумісністю програмного забезпечення та / або драйверів. Але для майбутніх коректури ви хочете Vista. Так що якщо ви йдете цим шляхом 32bit Premium буде мій вибір.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш кошик порожній.
| |||
| |||
| OK Ось воно: Pioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Чорний - OEM Арктичний Power 700W PSU - з PCI-E, SATA, 20 +4, ATX12V, 8pin роз'єму 12 В - Роздрібна торгівля в штучної упаковці Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 пам'яті Non-ECC Unbuffered CL5 (5-5-5-12) Heat Spreader Довічна гарантія ntec дев'ятсот - Gaming Випадок з 200mm верхнього вентилятора - Без блока живлення ASUS P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Вбудоване аудіо ATX Материнські платиEVGA 8800GTS 320MB GDDR3 DVI TV Out PCI-E Видеокарта Western Digital WD1600JS Caviar SE 160GB 7200RPM SATAII/300 8MB Кеш - OEM NEWLINK ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ЧАЙНИКИ LEAD - ВЕЛИКОБРИТАНІЯ Plug - IEC SOCKET 1,5 M ЯNTEL Core 2 Quad Q6600 степпінгу G0 (2.4GHz 1066MHz) Socket 775 L2 кеш 8MB (2x4MB (4MB на основні пари) Роздрібний процесор у штучної упаковціPioneer DVR-212BK 18X SATA DVD? RW DL Int Чорний - OEM Белкин Антистатический Бинт Це доходить до £ 630 в тому числі ПДВ + P & P, все що я зараз потрібно ОС. Я хотів би витратити близько £ 700 на моєму комп'ютері. Всі ці частини були придбані через Ebuyer.com. |
|
| |||
| |||
| Виглядає непогано, перевірити Ebuyer для ОС, як добре. OEM Vista Premium лише £ 60 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Так, я міг би отримати Zalman CNPS9700 NT, але крім цього є всі сумісні і це гарний вибір для ігрового ПК бюджет? Також Vista хороший варіант для операційної системи? |
|
| |||
| |||
| Дякую за повідомити, було трохи з відставанням сплеску: S (на жаль для розміщення в два рази: P), та й я буду отримувати краще HSF, а також отримати Vista Premium 32bit: P Я отримую повідомлення: ASUS P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E Вбудоване аудіо ATX Материнські платиEVGA замість ASUS P5K-E тому що це дешевше, а також я можу оновити його до SLI без будь-яких додаткових витрат. |