μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Βοήθεια για την επιλογή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 21:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια για την επιλογή

Ποιο είναι το καλύτερο site για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών προσαρμοσμένες όπως Ibuypower και τέτοια; Θα μπορούσε κανείς βοήθεια, ευχαριστώ.

(Μένω στις πολιτείες)
Old 1η Ιαν. 2008, 18:36
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια για την επιλογή

υπάρχει ένα ζευγάρι από αυτά που βρίσκονται κοντά. partspc.com νομίζω ότι είναι μία από αυτές. Η Dell σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους μέσω της ιστοσελίδας και τώρα.

ή μπορείτε απλώς προσαρμοσμένα οικοδομήσουμε τη δική σας. μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα μέρη ή από newegg.com tigerdirect.com για πολύ φτηνά και στη συνέχεια να το θέσω λίγο μαζί σου. στην πραγματικότητα καταλήγει να είναι λίγο φθηνότερη από την αγορά ενός prebuilt σε πολλές περιπτώσεις.

τίγρης και επίσης προσφέρουν newegg κανονικό PC. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ή δεν γίνει έθιμο. Νομίζω ότι απλά υλικού. αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά γύρω.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.