mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Palīdzība izvēle

Reply

Thread Tools
Old Decembris 26, 2007, 21:00
New Member Group

Default Palīdzība izvēle

Kāda ir labākā vietā iegādāties pielāgotu datoru kā Ibuypower un stuff? Could anyone help, thank you.

(I live in valstis)
Old Janvāris 1, 2008, 18:36
Donors Group

Default Palīdzība izvēle

tur ir pāris no tiem atrodas apkārt. partspc.com, manuprāt, ir viens no tiem. dell ļauj jums pielāgot ar savu tīmekļa vietni pašlaik pārāk.

vai jūs varētu tikai pasūtījuma veidot savu. Jūs varat pasūtīt visu no newegg.com vai tigerdirect.com daļas diezgan lēti, un tad tikai likt to kopā pats. tas faktiski beidzas ar to, ka ir nedaudz lētāk nekā pirkt iebūvētām ir daudz gadījumu.

tīģeris un newegg piedāvāt arī parasto PC. Es neesmu pārliecināts, vai viņi pasūtījuma veikti vai ne. Es domāju, viņi vienkārši krājumu. bet jūs varat paskatīties.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.