Ajutor la alegere există câteva dintre ele situată în jurul. partspc.com Cred că este unul dintre ele. Dell vă permite să personalizaţi prin intermediul site-ul lor acum prea.
sau ai putea construi propriul dvs. personalizat. puteti comanda toate piesele de la newegg.com sau pentru tigerdirect.com destul de ieftine si apoi pune-l doar împreună tine. acesta fiind, de fapt, se încheie un pic mai ieftin decât cumpărarea unui prebuilt într-o mulţime de cazuri.
tigru newegg şi PC-uri oferă, de asemenea normal. Nu sunt sigur dacă sunt făcute la comandă sau nu. Cred că acestea sunt doar stoc. dar puteţi să aruncaţi o privire în jur.
Sistemul meu: Ezekiel Procesor (e): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Plăci de bază: MSI P-35 Neo Combo chipset | Memorie RAM: 2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz | Placă grafică (e): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Placă de sunet: Creative 7.1 de Sunet | Hard Drive (e): 160 gig disc SATA Western Digital | Optical Drive (e): ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive | Cauza / PSU: CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W | Răcire: 3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc | Network / Internet: Brighthouse cablu de 1MB / s | Monitor (e): Samsung 22 inch widescreen | Sistem de operare (e): Windows XP Pro SP2 | |