az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Seçim Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2007, 21:00
Yeni Üye Grubu

Default Seçim Yardım

Ne Ibuypower falan gibi özelleştirilmiş bilgisayar satın almak için en iyi site? Herkese teşekkür ederim misiniz yardımcı olur.

(Ben devletlerde) canlı
Old 1 Ocak 2008, 18:36
Bağış Grubu

Default Seçim Yardım

onların bir çift civarında yatan's. partspc.com Bence bunlardan biri. Dell size kendi web sitesi aracılığı ile şimdi de özelleştirebilirsiniz sağlar.

ya da sadece özel kendi inşa olabilir. size güzel ve ucuz sadece birlikte kendiniz koymak için newegg.com veya tigerdirect.com tüm parçaları sipariş edebilirsiniz. Bu aslında biraz satın almak daha ucuz olan biten bir durumda bir sürü de prebuilt.

Kaplan ayrıca, normal PC'ler sunuyor newegg. Eğer onları özel yapılmış ya da emin değilim. Ben sadece hisse senedi düşünmüyor. ancak yaklaşık bir bakın.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından
Sayfa oluşturuldu 0,06509 saniye ile 7 sorgular