менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Допомога при виборі

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2007, 21:00
Нові члени групи

Default Допомога при виборі

Що це найкраще місце для купівлі налаштувати комп'ютери Ibuypower, як і все інше? Чи може хто-небудь допомагати, дякую вам.

(Я живу в Штатах)
Old 1 січня 2008, 18:36
Донор групи

Default Допомога при виборі

є двоє з них лежали навколо. partspc.com я думаю, є одним з них. Dell дозволяє настроювати через свій сайт і тепер.

або просто Custom Build Your Own. Ви можете замовити всі деталі з newegg.com або tigerdirect.com за дуже дешево, а потім просто поклав його разом собі. вона фактично закінчується бути трохи дешевше, ніж купувати готові в багатьох випадках.

Тигр і Newegg також пропонують стандартний ПК. Я не впевнений, якщо вони замовлення чи ні. Я думаю, вони просто складі. але ви можете подивитися навколо.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій IP Spoofing на один з моїх вибір Hybr! D Мережа, Модеми & VoIP 4 24 березня 2009 03:58
Вибір материнських плат Катана Процесори, материнські плати RAM & 3 14 грудня 2008 03:49
PC Pro: вибір чохлів Mike0001 Off Topic Discussion 0 13 травня 2008 09:18
Вибір материнських плат darkfire1370 Процесори, материнські плати RAM & 1 5 січня 2008 19:56
Вибір процесора Niggahl337 Процесори, материнські плати RAM & 1 5 січня 2008 06:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.