![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Ihave проблем в толкова, колкото когато съм с помощта на компютър за това, което аз наричам обичайните неща, като например браузване / имейли и т.н., неговата глоба, но ако работата е малко като кажа свири DVD-та, или гледат онлайн видео / филми, след известно време тя понякога е било напълно празно или просто просто замръзва, използвам PCchips SocketA 748 майка борда, AMD Radeon 3200 + процесор, 1 GB памет Изключително важно SEAGATE H / D Той е в действие от около 48 градуса, което аз разбирам не е лошо, Аз опитах смяна на процесора и Grahics карти, но все още се получи същия проблем, не мисля, че някой може да е дънна платка, тъй като това е всичко, което мога да измисля е ляво, ![]() благодаря за четене отношение на Тони |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX карти рисунка ампера повече, отколкото могат да се справят, когато го правите сложни неща като гледане на DVD-та, системата не може да получи достатъчно сок, умира.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Звучи разумен отговор, но DONT искате да опитате друг компютър чипове m / B, но не трябва да бъде skt А SIS 748 400DDR благодаря |
|
| |||
| |||
| Да, освен ако не искате да купите нови части. Все пак, това не става да помогне. Очевидното обвиняем тук е PSU.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Здравей приятелю, благодаря за отговорите, аз се промени захранването най-скоро, тъй като това започна случва, най-добрият ми предполагам е, че дънната платка арго доставка в размер на графична карта иска, ще се опитате да изтеглите най-новите драйвери, ако това doesn't работа аз ще промени картата с по-малко взискателните една, ![]() Благодаря момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бихте не замества PSU бъда по-добър вариант?
|
| |||
| |||
| очевидно е направил, но аз наистина не виждам как това би могло да бъде MB ОП, имате ли опитвали вървят Memtest86 или отстраняване на жезъла на RAM и опитваш?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя също може да бъде, че видео картата може да се умира. То може да е време, за да купи нова карта за компютър, заедно с нов PSU да се уверете, че всичко се захранва учтиво. Най-това може да ви е $ 200 долара и може да диша някой нов живот на вашата машина.
По-голямата част от това е просто спекулации по този въпрос, защото вие погледна по-очевидни виновници досега. Съгласен съм с Carbon все пак. Симптомите НЕ са свързани с липса на дънната платка. Може би се изпитват симптоми, много по-лош от този, като постоянно се рестартира, отказ за зареждане или мощността на, както и може би някои сериозни грешки, възникнали по време на работа. А замразени дисплея, или на дисплея, че не работи правилно е свързано точно с картата и PSU в моята книга. Не съм сигурен какво е в търсенето на други компоненти. Съмнявам овена причинява проблем, тъй като симптомите не съвпадат овен проблем. Непрекъснато се рестартира, и операционна система грешки са признаци, че вашата RAM действа нагоре. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Е Тя трябва да е софтуерен проблем, като реших, след големи дебати за дъмп прозорците като бях се твърде много проблеми само на по-късно и на гърба на моя ум съм имал подозрение, че O / P система ми се с ръка за проблемите, аз бях като, така че малко от куршум и избрал за нов Linux инсталация, и досега не съм бил с повече проблеми от сорта, че преди това, срещани , така че пръстите премината Аз ще ви информираме, bst отношение и благодаря за всичките ви помогне, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не микрофон, без звук и XP замразяване ох ми | joeshcosmo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 22 Jan 2009 09:16 |
| USB 2.0 Студен Компютърни | Snohawk | Общи Хардуер Чат | 4 | 24 Дек 2008 08:36 |
| FPS Дисплей | icu222much | PC & конзолата Gaming | 3 | 8мо Sep 2008 11:26 |
| WMP е замразяването нагоре. | Warrenisit | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 Jan 2008 12:46 |
| Големият дисплей | SirStukings | Графика на карти & Монитори | 4 | 13 ноември 2007 09:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |