![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Ihave problém tak, jako když jsem pomocí PC za to, co já nazývám obvyklé věci, jako je procházení / etc emaily, pokuty, ale jestli jsem to trochu práce, které říkají přehrávání DVD nebo sledování online videa / filmů po chvíli to někdy jde buď úplně slepý, nebo jen prostě zamrzne, jsem použít PCchips SocketA 748 matka palubě, AMD Radeon 3200 + procesor, 1 GB paměti Rozhodující Seagate H / D probíhá při teplotě asi 48 stupňů což chápu, není to špatné, Jsem se pokusil změnit procesor a Grahics kartu, ale stále stejný problém, dělá někdo myslí, že by mohlo být v desce, protože to je všechno můžu myslet je vlevo, ![]() díky za čtení jde tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX karty čerpání více zesilovačů, než je možné zvládnout, když děláte složitější věci, jako je sledování DVD, systém nemůže mít dost šťávy, zemře.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zvuky rozumnou odpověď, ale dont zkusit jiný PC čipy m / b, ale to má být SKT A sis 748 400DDR děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Ano, pokud si chtějí koupit nové díly. Přesto je to nebudeme pomáhat. Zjevnost viníkem je zde PSU.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ahoj kámo, díky za zodpovězení jsem změnil napájení, jakmile to začalo happening, můj nejlepší odhad je, že Motherboard převýšení dodávky rychlostí, že grafické karty chce se pokusí stáhnout nejnovější ovladače, pokud je tato doesnt práce budu měnit karty na méně náročné jeden, ![]() Díky hoši |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By neměla nahradit PSU být lepší volba?
|
| |||
| |||
| prý to udělal, ale nemám opravdu vidět, jak by to mohlo být mb op, jste vyzkoušeli běh Memtest86 nebo odstraněním dřevo RAM a pokoušíte?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to také být, že grafická karta může být umírání. Mohlo by to být čas koupit novou kartu pro PC spolu s novým PSU, aby se ujistil, všechno je napájen vyporádá. Nejvíce by to mohlo běžet Vás je $ 200 dolarů a mohl dýchat některých nový život do vašeho počítače.
Většina z toho je jen spekulace v tomto bodě, protože jste se zabývala tím více zřejmé, viníky tak daleko. Souhlasím s Carbon ačkoli. Příznaky NEJSOU korelovalo na opačném desce. Ty by zažívá příznaky daleko horší, než že jako neustálé restartování odmítnutí boot nebo výkon, stejně jako možná některé závažné chyby, ke kterým došlo v průběhu užívání. A zmrazují displej, nebo displej, které nefunguje správně, je ve spojení přísně karty a PSU v mé knize. Nejsem si jistý tím, co je v bodu pohledu na ostatní komponenty. Pochybuji, že RAM je příčinou problému, protože příznaky neodpovídají berana problém. Konstantní restartování operačního systému a chyby jsou známky toho, že vaše RAM jedná nahoru. Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci No To muselo být softwarový problém, protože jsem se rozhodl po dlouhém zvažování se výpisem oken, jak jsem se dostává příliš mnoho problémy jen pozdě a v zadní části mé mysli mám podezření, že O / P systému třeba s mou ruku na problémy jsem s, tak jsem bit kulku a rozhodlo pro novou instalaci, a pokud jsem nebyl s více problémy, jaké jsem v minulosti setkaly , takže palce, Budu Vás informovat, bst jde a díky za pomoc, |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my | joeshcosmo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 22. ledna 2009 09:16 |
| USB 2.0 mrznoucí Počítačová | Snohawk | Obecné Hardware Chat | 4 | 24. prosince 2008 08:36 |
| FPS Displej | icu222much | PC a herní konzole | 3 | 8. Září 2008 11:26 |
| WMP je zmrazení nahoru. | Warrenisit | Multimedia & Kodeky | 2 | 21 ledna 2008 12:46 |
| Big Display | SirStukings | Graphics Cards & Monitory | 4 | 13. listopadu 2007 09:34 |
| Thread Nástroje | |
| |