![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Ihave ένα πρόβλημα στο βαθμό που είμαι, όταν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για αυτό που εγώ αποκαλώ συνήθη πράγματα, όπως την περιήγηση / emails κτλ, το πρόστιμο, αλλά αν μου δουλειά είναι λίγο πω με αναπαραγωγή DVD ή παρακολούθηση online βίντεο / ταινίες, μετά από ένα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, είτε έρχεται σε κενό ή απλώς παγώνει, να χρησιμοποιήσω ένα PCchips SocketA 748 μητέρα του σκάφους, AMD Radeon 3200 + επεξεργαστή, 1 GB μνήμη Crucial Seagate H / D θα ανέρχεται σε περίπου 48 βαθμούς που γνωρίζω δεν είναι κακή, Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του επεξεργαστή και Grahics κάρτα, αλλά εξακολουθούν να λαμβάνουν το ίδιο πρόβλημα, πιστεύω ότι κάνει ο καθένας θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα, καθώς αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αριστερά, ![]() ευχαριστώ για την ανάγνωση αφορά tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX κάρτα του να εμπνέεται περισσότερο από ό, τι αμπέρ μπορεί να χειριστεί όταν κάνετε πράγματα όπως το πολύπλοκο παρακολουθούν DVD, το σύστημα δεν μπορεί να πάρετε αρκετό χυμό, πεθαίνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ακούγεται μια λογική απάντηση, αλλά dont θέλετε να δοκιμάσετε ένα άλλο PC μάρκες m / b, αλλά μήπως πρέπει να είναι μια skt Α sis 748 400DDR σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Ναι, αν δεν θέλουν να αγοράσουν νέα τμήματα. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να βοηθήσει. Η προφανής ένοχος εδώ είναι το PSU.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Hello mate, ευχαριστώ για την απάντηση, θα αλλάξει το τροφοδοτικό μόλις άρχισε συμβαίνει αυτό, μου είναι ότι καλύτερο να μαντέψω το Motherboard επίκλισης εφοδιασμού σε ποσοστό ότι η κάρτα γραφικών θέλει, θα προσπαθήσει λήψη πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, εάν το εν λόγω έργο doesn't Θα αλλάξετε την κάρτα σε λιγότερο απαιτητικός, ![]() ευχαριστώ παιδιά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως δεν αντικαθιστά το PSU να είναι η καλύτερη επιλογή;
|
| |||
| |||
| προφανώς το έκανε, αλλά εγώ δεν το βλέπω πώς αυτό θα μπορούσε να είναι η mb op, έχετε δοκιμάσει Memtest86 λειτουργίας ή αφαίρεση ένα ραβδί μνήμης RAM και την προσπάθεια;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι η κάρτα οθόνης μπορεί να πεθάνουν. Ίσως είναι καιρός να αγοράσω μια νέα κάρτα για τον υπολογιστή μαζί με ένα νέο PSU να είναι βέβαιοι ότι όλα κινούνται πολύ καλά. Η πλέον αυτό που θα μπορούσε να είναι $ 200 δολάρια και θα μπορούσε να αναπνεύσει ορισμένα νέα ζωή στον υπολογιστή σας.
Τα περισσότερα από αυτά είναι η κερδοσκοπία σε αυτό το σημείο, γιατί εξέτασε το πιο προφανές ένοχοι μέχρι στιγμής. Συμφωνώ με τον άνθρακα, όμως. Τα συμπτώματα αυτά δεν σχετίζονται με ένα αποτυχημένο μητρική πλακέτα. Εσείς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα πολύ χειρότερη από ότι όπως είναι συνεχής επανεκκίνηση, η άρνηση για την εκκίνηση ή την εξουσία και μετά, καθώς και ίσως κάποια σοβαρά λάθη που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρήσης. Μια απεικόνιση κατεψυγμένα ή μια οθόνη που δεν λειτουργεί σωστά, συνδέεται στενά με την κάρτα και το PSU στο βιβλίο μου. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το σημείο, όσον αφορά άλλα στοιχεία. Αμφιβάλλω αν η μνήμη RAM προκαλεί ένα θέμα, επειδή τα συμπτώματα δεν ταιριάζουν ένα πρόβλημα μνήμης RAM. Η συνεχής επανεκκίνηση, και λειτουργικό σύστημα σφάλματα αποτελούν ενδείξεις ότι η μνήμη RAM ενεργεί πάνω. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Hi Guys Λοιπόν Πρέπει να έχει ένα λογισμικό πρόβλημα όπως αποφάσισε μετά από μεγάλη σύσκεψη για την απόρριψη των παραθύρων, όπως ήμουν να πάρα πολλές προβλήματα μόνο του αργά και στο πίσω μέρος του μυαλό μου είχα ένα υπόνοιες ότι τα O / P σύστημα μου να έχουν στο χέρι τα προβλήματα που μου έχουν, γι 'αυτό, λίγο η ενότητα και επέλεξε μια νέα εγκατάσταση του Linux, και μέχρι στιγμής δεν έχω έχοντας πια το είδος των προβλημάτων που ανέκυψαν στο παρελθόν , ναι δάχτυλα διέσχισαν, Θα σας τηρώ ενήμερους, BST αφορά και τις ευχαριστίες για τη βοήθεια, |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν mic, δεν ήχου και XP δέσμευση πω πω | joeshcosmo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 7 | 22 Ιαν 2009 09:16 |
| USB 2.0 Κατάψυξη Υπολογιστών | Snohawk | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 24 Δεκ. 2008 08:36 |
| Εμφάνιση FPS | icu222much | PC & Console Gaming | 3 | 8ο Σεπ 2008 11:26 |
| WMP είναι δέσμευση πάνω. | Warrenisit | Multimedia & Codecs | 2 | 21 Ιαν 2008 12:46 |
| Μεγάλη Οθόνη | SirStukings | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 13 Νοε 2007 09:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |