μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Βοήθεια απεικόνιση κατάψυξη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Αυγούστου 2008, 06:26
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια απεικόνιση κατάψυξη

Γεια σε όλους,
Ihave ένα πρόβλημα στο βαθμό που είμαι, όταν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για αυτό που εγώ αποκαλώ συνήθη πράγματα, όπως την περιήγηση / emails κτλ, το πρόστιμο, αλλά αν μου δουλειά είναι λίγο πω με αναπαραγωγή DVD ή παρακολούθηση online βίντεο / ταινίες,
μετά από ένα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, είτε έρχεται σε κενό ή απλώς παγώνει, να χρησιμοποιήσω ένα PCchips SocketA 748 μητέρα του σκάφους,
AMD Radeon 3200 + επεξεργαστή, 1 GB μνήμη Crucial Seagate H / D
θα ανέρχεται σε περίπου 48 βαθμούς που γνωρίζω δεν είναι κακή,
Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του επεξεργαστή και Grahics κάρτα, αλλά εξακολουθούν να λαμβάνουν το ίδιο πρόβλημα, πιστεύω ότι κάνει ο καθένας θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα, καθώς αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αριστερά,

ευχαριστώ για την ανάγνωση

αφορά tony
Old 10 Αυγούστου 2008, 07:06
Ομάδα Δωρητών

PSU.

GFX κάρτα του να εμπνέεται περισσότερο από ό, τι αμπέρ μπορεί να χειριστεί όταν κάνετε πράγματα όπως το πολύπλοκο παρακολουθούν DVD, το σύστημα δεν μπορεί να πάρετε αρκετό χυμό, πεθαίνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 10 Αυγούστου 2008, 09:13
Μέλος Ομάδα

Ακούγεται μια λογική απάντηση, αλλά dont θέλετε να δοκιμάσετε ένα άλλο PC μάρκες m / b, αλλά μήπως πρέπει να είναι μια skt Α sis 748 400DDR

σε ευχαριστώ
Old 10 Αυγούστου 2008, 17:35
Ομάδα Δωρητών

Ναι, αν δεν θέλουν να αγοράσουν νέα τμήματα.

Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να βοηθήσει. Η προφανής ένοχος εδώ είναι το PSU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 11 Αύγ 2008, 09:58
Μέλος Ομάδα

Hello mate, ευχαριστώ για την απάντηση, θα αλλάξει το τροφοδοτικό μόλις άρχισε συμβαίνει αυτό, μου είναι ότι καλύτερο να μαντέψω το Motherboard επίκλισης εφοδιασμού σε ποσοστό ότι η κάρτα γραφικών θέλει,
θα προσπαθήσει λήψη πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, εάν το εν λόγω έργο doesn't Θα αλλάξετε την κάρτα σε λιγότερο απαιτητικός,

ευχαριστώ παιδιά
Old 13 Αυγ 2008, 15:32
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tublecain View Post
εάν ότι doesn't εργασίες θα αλλάξετε την κάρτα σε λιγότερο απαιτητικός,
Μήπως δεν αντικαθιστά το PSU να είναι η καλύτερη επιλογή;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 13 Αυγ 2008, 20:15
Ομάδα Δωρητών

προφανώς το έκανε, αλλά εγώ δεν το βλέπω πώς αυτό θα μπορούσε να είναι η mb

op, έχετε δοκιμάσει Memtest86 λειτουργίας ή αφαίρεση ένα ραβδί μνήμης RAM και την προσπάθεια;
Old 13 Αυγ 2008, 22:44
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι η κάρτα οθόνης μπορεί να πεθάνουν. Ίσως είναι καιρός να αγοράσω μια νέα κάρτα για τον υπολογιστή μαζί με ένα νέο PSU να είναι βέβαιοι ότι όλα κινούνται πολύ καλά. Η πλέον αυτό που θα μπορούσε να είναι $ 200 δολάρια και θα μπορούσε να αναπνεύσει ορισμένα νέα ζωή στον υπολογιστή σας.

Τα περισσότερα από αυτά είναι η κερδοσκοπία σε αυτό το σημείο, γιατί εξέτασε το πιο προφανές ένοχοι μέχρι στιγμής. Συμφωνώ με τον άνθρακα, όμως. Τα συμπτώματα αυτά δεν σχετίζονται με ένα αποτυχημένο μητρική πλακέτα. Εσείς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα πολύ χειρότερη από ότι όπως είναι συνεχής επανεκκίνηση, η άρνηση για την εκκίνηση ή την εξουσία και μετά, καθώς και ίσως κάποια σοβαρά λάθη που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρήσης. Μια απεικόνιση κατεψυγμένα ή μια οθόνη που δεν λειτουργεί σωστά, συνδέεται στενά με την κάρτα και το PSU στο βιβλίο μου. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το σημείο, όσον αφορά άλλα στοιχεία.

Αμφιβάλλω αν η μνήμη RAM προκαλεί ένα θέμα, επειδή τα συμπτώματα δεν ταιριάζουν ένα πρόβλημα μνήμης RAM. Η συνεχής επανεκκίνηση, και λειτουργικό σύστημα σφάλματα αποτελούν ενδείξεις ότι η μνήμη RAM ενεργεί πάνω.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 15 Αυγούστου 2008, 07:08
Μέλος Ομάδα

Hi Guys Λοιπόν

Πρέπει να έχει ένα λογισμικό πρόβλημα όπως αποφάσισε μετά από μεγάλη σύσκεψη για την απόρριψη των παραθύρων, όπως ήμουν να πάρα πολλές
προβλήματα μόνο του αργά και στο πίσω μέρος του μυαλό μου είχα ένα
υπόνοιες ότι τα O / P σύστημα μου να έχουν στο χέρι τα προβλήματα που μου έχουν, γι 'αυτό, λίγο η ενότητα και επέλεξε μια νέα εγκατάσταση του Linux, και μέχρι στιγμής δεν έχω έχοντας πια το είδος των προβλημάτων που ανέκυψαν στο παρελθόν , ναι δάχτυλα διέσχισαν,
Θα σας τηρώ ενήμερους,

BST αφορά και τις ευχαριστίες για τη βοήθεια,
Old 15 Αυγούστου 2008, 14:53
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tublecain View Post
Hi Guys Λοιπόν

Πρέπει να έχει ένα λογισμικό πρόβλημα όπως αποφάσισε μετά από μεγάλη σύσκεψη για την απόρριψη των παραθύρων, όπως ήμουν να πάρα πολλές
προβλήματα μόνο του αργά και στο πίσω μέρος του μυαλό μου είχα ένα
υπόνοιες ότι τα O / P σύστημα μου να έχουν στο χέρι τα προβλήματα που μου έχουν, γι 'αυτό, λίγο η ενότητα και επέλεξε μια νέα εγκατάσταση του Linux, και μέχρι στιγμής δεν έχω έχοντας πια το είδος των προβλημάτων που ανέκυψαν στο παρελθόν , ναι δάχτυλα διέσχισαν,
Θα σας τηρώ ενήμερους,

BST αφορά και τις ευχαριστίες για τη βοήθεια,
Welcome to the Linux αποκάλυψη

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν mic, δεν ήχου και XP δέσμευση πω πω joeshcosmo Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 22 Ιαν 2009 09:16
USB 2.0 Κατάψυξη Υπολογιστών Snohawk Γενική Συζήτηση Hardware 4 24 Δεκ. 2008 08:36
Εμφάνιση FPS icu222much PC & Console Gaming 3 8ο Σεπ 2008 11:26
WMP είναι δέσμευση πάνω. Warrenisit Multimedia & Codecs 2 21 Ιαν 2008 12:46
Μεγάλη Οθόνη SirStukings Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 13 Νοε 2007 09:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.