![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ihave problem koliko je to kad sam koristeći računalo za ono što ga ja zovem uobičajene stvari, poput pregledavanja / e-mail poruka, itd., njen prekid rada, ali ako sam ga malo po kažu igranje online gledanje DVD-a ili videa / filmova, nakon nekog vremena to ponekad ide bilo potpuno prazno ili jednostavno freezes, ja koristiti PCchips SocketA 748 majke odbora, AMD Radeon 3200 + procesor, 1 GB memorije presudna SEAGATE H / D to traje oko 48 stupnjeva, što ja ne razumijem je loše, Pokušao sam promjenom procesora i Grahics kartice, ali još uvijek dobiti isti problem, mislim da se bilo tko može biti matična ploča, jer je to sve ne mogu misliti na što je ostala, ![]() hvala za čitanje pozdrav Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX card's drawing više pojačala nego što može nositi kada radite kompleksne stvari poput gledanje DVD-a, sustav ne može dobiti dovoljno soka, umire.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zvuči razumno odgovoriti, ali ne želite probati drugi računalo čips m / b, ali to mora biti skt A sis 748 400DDR hvala ti |
|
| |||
| |||
| Da, osim ako želite kupiti novi dijelovi. Pa ipak, svoj 'ne idući u pomoć. Očigledan krivac tu je PSU.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Pozdrav mate, hvala za javljanje sam promijenio napajanje čim ovo počelo događa, moj najbolji pogodak je da matična ploča cant opskrbe po stopi koja se grafičkom karticom želi, će pokušati preuzimanje najnovije drivere, da li se funkcionirati ću promijeniti karticu za manje zahtjevne jedno, ![]() hvala fellas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bi zamjenjujući PSU biti bolji izbor?
|
| |||
| |||
| navodno je učinio, ali ja stvarno ne vidim kako ovo može biti mb op, da li ste pokušali prikazivati Memtest86 ili uklanjanjem jednog štapa RAM-a i težak?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi biti da je video kartica može biti umiranje. To bi moglo biti vrijeme za kupnju nove kartice za PC s novom PSU kako bi bili sigurni da je sve Powered lijepo. Najviše što može pokrenuti vam je $ 200 dolara, a mogao udahnuti neki novi život u vaše računalo.
Većina je ovo samo spekulacije u ovom trenutku jer ste pogledali više očitih krivce tako daleko. Slažem se s karbonskim ipak. Simptomi su korelirani s NE nedostatku matičnoj ploči. Ti bi se doživljava simptome daleko gore nego da je, kao što su stalna restartuje, odbijanjem da se boot ili na struju, kao i možda neke ozbiljne pogreške nastale tijekom korištenja. A frozen prikaz ili prikaz koje se ne radi pravilno se odnosi isključivo na kartice i PSU u mojoj knjizi. Im 'ne siguran što je u trenutku gleda na druge komponente. Sumnjam RAM uzrokuje problem jer simptomi nisu ispravni ovna problem. Neprestana restartuje, i operacijskim sustavom greške su znakovi da je vaš RAM djeluje gore. My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Hi Momački Pa To mora da je software problem kao što sam odlučila, nakon mnogo dogovor da izvatkom prozore kao što sam bio uzimajući daleko previše problemi tek kasnih i natrag u moje srce sam imao sumnja da je O / P sistema imati moju ruku u probleme nakon što sam bio, pa sam se pomalo i bullet opredijelila za nove instalacije Linuxa, a do sada nisam bio ima više problema od poredak koji sam naišao je prethodno , tako da prsti prešli, Ja ću vas informirani, BST pozdrav i hvala za sve vaše pomoći, |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne mikrofonom, bez zvuka i XP zamrzavanje oh moj | joeshcosmo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 22 siječanj 2009 09:16 |
| USB 2.0 Hladan Computer | Snohawk | General Hardware Chat | 4 | 24. prosinac 2008 08:36 |
| FPS Zaslon | icu222much | PC & konzole Igre | 3 | 8. Sep 2008 11:26 |
| Wmp je hladno gore. | Warrenisit | Multimedija i kodeci | 2 | 21 siječanj 2008 12:46 |
| Big Zaslon | SirStukings | Graphics Cards & Monitors | 4 | 13. studeni 2007 09:34 |
| Thread Tools | |
| |