kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Segítség kijelző fagyasztás

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 10 2008, 06:26
Csoport tagja

Default Segítség kijelző fagyasztás

Szia mindenki,
Ihave a probléma, mint amikor én vagyok a pc, amit hívás szokásos dolgok, mint például a böngészés / e-maileket, stb, a finom, de ha dolgozom egy kicsit a DVD-lejátszás, vagy mondjuk figyeli online videó / film,
egy idő után néha azt sem megy teljesen üres, vagy csak egyszerűen lefagy, azt használni PCchips SocketA 748 anya hajón
AMD Radeon 3200 + processzor, 1 GB memória Crucial Seagate H / D
úgy fut, körülbelül 48 fok, amit értem, nem rossz,
Megpróbáltam változtatni a processzor és Grahics kártya, de még mindig ugyanazt a problémát, nem hiszem, hogy bárki lehet az alaplap, mint ez az egész azt hiszem a bal oldalon,

Thanks for reading

tekintetében tony
Old Augusztus 10 2008, 07:06
Donor Group

PSU.

Gfx kártya rajz erősítők több, mint amennyit kezelni tud, ha csinálsz összetettebb dolog, mint a DVD-n figyelve, a rendszer nem tud elég gyümölcslé, meghal.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Augusztus 10 2008, 09:13
Csoport tagja

Hangok ésszerű válasz, de ne szeretne próbálni egy másik PC-chipek m / b, de azt is SKT SIS 748 400DDR

köszönöm
Old Augusztus 10 2008, 17:35
Donor Group

Igen, ha nem kíván vásárolni az új részeket.

Mégis, ez nem fog segíteni. A nyilvánvaló bűnös itt a tápegység.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Augusztus 11 2008, 09:58
Csoport tagja

Helló haver, kösz, hogy válaszolt, Megváltoztattam az áramellátást, amint ez elkezdődött történik, a legjobb hiszem, hogy az alaplap cant ellátás olyan mértékben, hogy a grafikus kártya akar,
megpróbálja legújabb illesztőprogramok letöltése, ha ez nem dolgozik fogok változtatni a kártyát egy kevésbé igényes,

kösz srácok
Old Augusztus 13 2008, 15:32
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by tublecain View Post
ha ez nem dolgozik fogok változtatni a kártyát egy kevésbé igényes,
Nem helyettesíti a tápegység a jobb választás?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 13 2008, 20:15
Donor Group

nyilvánvalóan ő, de én nem igazán látom, hogy ez lehet az mb

op, te próbált futás Memtest86 vagy eltávolítása Stick RAM és próbál?
Old Augusztus 13 2008, 22:44
Donor Group

Lehet az is, hogy a video kártya lehet haldoklik. Lehet, hogy ideje, hogy vegyél egy új kártyát a PC mellett egy új, PSU, hogy biztosak benne, hogy minden be van szépen. A leginkább ez fuss te is $ 200 dollárt, és nem lélegzik néhány új életet a gép.

A legtöbb ez csak spekuláció, mert akkor úgy nézett a látványosabb bűnösöket eddig. Egyetértek a Carbon is. A tünetek, amelyek nem állnak összefüggésben, hogy nem az alaplap. Azt tapasztalja tünetei sokkal rosszabbak, mint például az állandóan újraindul, megtagadása boot vagy teljesítménye, valamint talán néhány komoly előforduló hibák a használat során. A fagyasztott kijelző, vagy a kijelző, hogy nem működik megfelelően kapcsolódik szorosan a kártya és a tápegység az én könyvem. Nem tudom, mi az a pont van, néztem más összetevőket.

Kétlem, a RAM okozó probléma, mert a tünetek nem egyeznek a RAM probléma. Állandóan újraindul, és az operációs rendszer hibák vannak arra utaló jelek, hogy a RAM cselekszik fel.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Augusztus 15 2008, 07:08
Csoport tagja

Hello Srácok Nos

Meg kellett, hogy egy szoftver probléma, én nagyon tanácskozás után úgy döntött, hogy dump ablakok, ahogy már-már túl sok
problémákat csak a kései és a hátsó bennem volt a
gyanú, hogy az O / P rendszert nem lehet egy kézzel problémák voltam annak, úgyhogy kicsit a golyót, és úgy döntött, egy új Linux telepítése, és eddig még nem volt semmilyen nagyobb probléma az a fajta, amit a korábban tapasztalt , így a ujjak keresztbe
Azt fogja Önt tájékoztatni,

BST tekintetében, és köszönöm a segítséget,
Old Augusztus 15 2008, 14:53
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by tublecain View Post
Hello Srácok Nos

Meg kellett, hogy egy szoftver probléma, én nagyon tanácskozás után úgy döntött, hogy dump ablakok, ahogy már-már túl sok
problémákat csak a kései és a hátsó bennem volt a
gyanú, hogy az O / P rendszert nem lehet egy kézzel problémák voltam annak, úgyhogy kicsit a golyót, és úgy döntött, egy új Linux telepítése, és eddig még nem volt semmilyen nagyobb probléma az a fajta, amit a korábban tapasztalt , így a ujjak keresztbe
Azt fogja Önt tájékoztatni,

BST tekintetében, és köszönöm a segítséget,
Üdvözöljük a Linux kinyilatkoztatás

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.