![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia mindenki, Ihave a probléma, mint amikor én vagyok a pc, amit hívás szokásos dolgok, mint például a böngészés / e-maileket, stb, a finom, de ha dolgozom egy kicsit a DVD-lejátszás, vagy mondjuk figyeli online videó / film, egy idő után néha azt sem megy teljesen üres, vagy csak egyszerűen lefagy, azt használni PCchips SocketA 748 anya hajón AMD Radeon 3200 + processzor, 1 GB memória Crucial Seagate H / D úgy fut, körülbelül 48 fok, amit értem, nem rossz, Megpróbáltam változtatni a processzor és Grahics kártya, de még mindig ugyanazt a problémát, nem hiszem, hogy bárki lehet az alaplap, mint ez az egész azt hiszem a bal oldalon, ![]() Thanks for reading tekintetében tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. Gfx kártya rajz erősítők több, mint amennyit kezelni tud, ha csinálsz összetettebb dolog, mint a DVD-n figyelve, a rendszer nem tud elég gyümölcslé, meghal.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hangok ésszerű válasz, de ne szeretne próbálni egy másik PC-chipek m / b, de azt is SKT SIS 748 400DDR köszönöm |
|
| |||
| |||
| Igen, ha nem kíván vásárolni az új részeket. Mégis, ez nem fog segíteni. A nyilvánvaló bűnös itt a tápegység.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Helló haver, kösz, hogy válaszolt, Megváltoztattam az áramellátást, amint ez elkezdődött történik, a legjobb hiszem, hogy az alaplap cant ellátás olyan mértékben, hogy a grafikus kártya akar, megpróbálja legújabb illesztőprogramok letöltése, ha ez nem dolgozik fogok változtatni a kártyát egy kevésbé igényes, ![]() kösz srácok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem helyettesíti a tápegység a jobb választás?
|
| |||
| |||
| nyilvánvalóan ő, de én nem igazán látom, hogy ez lehet az mb op, te próbált futás Memtest86 vagy eltávolítása Stick RAM és próbál?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet az is, hogy a video kártya lehet haldoklik. Lehet, hogy ideje, hogy vegyél egy új kártyát a PC mellett egy új, PSU, hogy biztosak benne, hogy minden be van szépen. A leginkább ez fuss te is $ 200 dollárt, és nem lélegzik néhány új életet a gép.
A legtöbb ez csak spekuláció, mert akkor úgy nézett a látványosabb bűnösöket eddig. Egyetértek a Carbon is. A tünetek, amelyek nem állnak összefüggésben, hogy nem az alaplap. Azt tapasztalja tünetei sokkal rosszabbak, mint például az állandóan újraindul, megtagadása boot vagy teljesítménye, valamint talán néhány komoly előforduló hibák a használat során. A fagyasztott kijelző, vagy a kijelző, hogy nem működik megfelelően kapcsolódik szorosan a kártya és a tápegység az én könyvem. Nem tudom, mi az a pont van, néztem más összetevőket. Kétlem, a RAM okozó probléma, mert a tünetek nem egyeznek a RAM probléma. Állandóan újraindul, és az operációs rendszer hibák vannak arra utaló jelek, hogy a RAM cselekszik fel. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Hello Srácok Nos Meg kellett, hogy egy szoftver probléma, én nagyon tanácskozás után úgy döntött, hogy dump ablakok, ahogy már-már túl sok problémákat csak a kései és a hátsó bennem volt a gyanú, hogy az O / P rendszert nem lehet egy kézzel problémák voltam annak, úgyhogy kicsit a golyót, és úgy döntött, egy új Linux telepítése, és eddig még nem volt semmilyen nagyobb probléma az a fajta, amit a korábban tapasztalt , így a ujjak keresztbe Azt fogja Önt tájékoztatni, BST tekintetében, és köszönöm a segítséget, |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |