mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Pagalba kalbomis užšaldymas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 10, 2008, 06:26
Narys

Hi everybody,
Ihave problema, kiek kai aš naudoju kompiuterį aš vadinu įprastų dalykų, pavyzdžiui, naršyti / pranešimus ir tt, jai skirta bauda, o jei aš dirbu tai šiek tiek pakeitė pasakyti vaidina DVD arba žiūrint internetu Klipai / filmai,
Po kurio laiko ji kartais eina arba visiškai tuščias arba tiesiog pakimba, naudoti PCchips SocketA 748 motina taryba,
AMD Radeon 3200 + procesoriaus, 1 GB atminties Svarbi Seagate O / D
Ji eina ne apie 48 laipsnių, kurias aš suprantu yra neblogai,
Aš išbandžiau keisti procesoriaus ir Grahics kortelę, tačiau jis vis dar ta pati problema, ar kas nors mano, kad tai galėtų būti pagrindinė plokštė, nes tai yra viskas, ką galima galvoti apie tai į kairę,

Thanks for reading

Dėl Tony
Old Rugpjūtis 10, 2008, 07:06
Donorų grupės

PSU.

GFX kortelės piešinį daugiau amperų negu ji gali elgtis, kai jūs darote kompleksas Daiktai patinka žiūrėti DVD, sistema negali gauti pakankamai sulčių, miršta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugpjūtis 10, 2008, 09:13
Narys

Panašiai protingą atsakymą, bet dont wanna try kito kompiuterio lustai m / b bet jis turi būti SKT SIS 748 400DDR

ačiū
Old Rugpjūtis 10, 2008, 17:35
Donorų grupės

Taip, jei nenorite pirkti naujų dalių.

Still, it's not going to help. Akivaizdu kaltininkas čia yra PSU.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Rugpjūtis 11, 2008, 09:58
Narys

Hello mate, ačiū už atsakymus, aš pakeičiau elektros energijos tiekimui, kai ši pradėjo vyksta, mano geriausias teiginys yra tas, kad plokštę cant tiekimas norma, grafikos plokštę nori,
bandys atsisiųsti naujausias tvarkykles, jei tai neveikia, aš pakeisti kortele ne toks reiklus,

Ačiū draugužiai
Old Rugpjūtis 13, 2008, 15:32
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by tublecain View Post
jei tai neveikia, aš pakeisti kortele ne toks reiklus,
Ar ne pakeičia PSU būti geresnė alternatyva?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 13, 2008, 20:15
Donorų grupės

matyt jis padarė, bet aš ne iš tikrųjų, kaip tai galėtų būti MB

op, Jūs bandė rodyti Memtest86 arba pašalinti RAM stick ir bando?
Old Rugpjūtis 13, 2008, 22:44
Donorų grupės

Jis taip pat gali būti, kad vaizdo plokštė gali būti mirties. Tai gali būti laikas pirkti naują kortelę kartu su nauja PSU kompiuterio ir įsitikinti, ar viskas gerai maitina. Labiausiai tai galėtų paleisti jums yra $ 200 dolerių, ir ji galėtų kvėpuoti apie naują gyvenimą į savo mašiną.

Daugiausia tai yra tik spekuliacijos šiuo metu, nes jūs žiūrite daugiau nei akivaizdi kaltininkai iki šiol. Aš sutinku su anglies nors. Simptomai nėra susijęs su jei plokštėje. Jums bus pasireiškia simptomai gerokai blogiau, nei, pavyzdžiui, nuolat paleidžiamas iš naujo, atsisakymas paleisti arba galia, taip pat galbūt kai rimtų klaidų, pasitaikančių naudojimo metu. Sušaldyti rodyti, ar rodyti, kad blogai veikia, yra griežtai susiję su kortele ir PSU in my book. Nesu tikras, ką taškas yra pažvelgti į kitus komponentus.

Abejoju RAM kelia klausimas, nes simptomai neatitinka RAM problema. Pastovi paleidžiamas, ir operacinės sistemos klaidų yra požymių, kad jūsų RAM veikia iki.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Rugpjūtis 15, 2008, 07:08
Narys

Hi Guys Gerai

Ji turi būti programinės įrangos problemos, kaip aš po ilgų svarstymų nusprendė, kad sąvartynas Windows kaip man buvo vis dar pernelyg daug
problemų, tik per vėlai, ir mano protas atgal turėjau
įtarimų, kad O / P sistema mano turįs vertus, man buvo problemų turintys, todėl aš šiek tiek kulka ir pasirinko naują "Linux" diegimą, ir iki šiol man nebuvo, turintys bet daugiau problemų rūšiuoti, kad aš anksčiau susidūrė , kad pirštai eina,
Aš Jus informuoti,

BST Regards and Thanks for all your help,
Old Rugpjūtis 15, 2008, 14:53
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by tublecain View Post
Hi Guys Gerai

Ji turi būti programinės įrangos problemos, kaip aš po ilgų svarstymų nusprendė, kad sąvartynas Windows kaip man buvo vis dar pernelyg daug
problemų, tik per vėlai, ir mano protas atgal turėjau
įtarimų, kad O / P sistema mano turįs vertus, man buvo problemų turintys, todėl aš šiek tiek kulka ir pasirinko naują "Linux" diegimą, ir iki šiol man nebuvo, turintys bet daugiau problemų rūšiuoti, kad aš anksčiau susidūrė , kad pirštai eina,
Aš Jus informuoti,

BST Regards and Thanks for all your help,
Sveiki atvykę į "Linux" apreiškimas

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.