mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Help displejs iesaldēšana

Reply

Thread Tools
Old Augusts 10, 2008, 06:26
Loceklis

Default Help displejs iesaldēšana

Hi everybody,
Ihave problēma tik daudz kā tad, kad es lietoju pc par to, ko es saucu parastajiem sīkumi, piemēram, pārlūkojot / vēstules utt, tā naudas sodu, bet, ja es strādāju tā mazliet pa teikt spēlē DVD vai skatītos tiešsaistes video / filmu
pēc tam, bet dažreiz, vai nu iet pilnīgi tukša vai vienkārši iesaldē, es izmantot PCchips SocketA 748 mātes kuģa,
AMD Radeon 3200 + procesoru, 1 gb Izšķiroša atmiņas SEAGATE H / D
tas ir aptuveni 48 grādi, ko es saprotu, nav slikti,
Esmu mēģinājis mainīt procesoru un Grahics karti, bet tomēr iegūt pati problēma, vai kāds domāju, ka tā varētu būt mātesplate, jo tas ir viss, es domāju, ir palicis,

thanks for reading

uz tony
Old Augusts 10, 2008, 07:06
Donors Group

PSU.

GFX kartes pievērstu vairāk ampēri nekā tā var rīkoties, kad jūs nodarbojaties komplekss sīkumi kā skatoties DVD, sistēma nevar iegūt pietiekami daudz sulas, nomirst.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Augusts 10, 2008, 09:13
Loceklis

Skaņas pamatotu atbildi, bet dont vēlaties izmēģināt citu datoru mikroshēmas m / b, bet tas ir SKT sis 748 400DDR

paldies
Old Augusts 10, 2008, 17:35
Donors Group

Jā, ja jūs vēlaties pirkt jaunas daļas.

Tomēr tas nav dodas palīdzēt. Skaidrs vaininieks šeit ir PSU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Augusts 11, 2008, 09:58
Loceklis

Hello mate, thanks for atbildes, es mainīja barošanas tiklīdz tas sākās notiek, mans labākais minējums ir, ka Motherboard aprunāt apgādi pēc kursa, grafikas karti grib,
centīsies lejupielādēt jaunāko draiveri, ja tas doesn't darbu es mainīsies kartes mazāk prasīga vienu,

thanks fellas
Old Augusts 13, 2008, 15:32
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by tublecain View Post
ja doesn't darbu es mainīsies kartes mazāk prasīga vienu,
Nevarētu aizstāt PSU būt labāks variants?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Augusts 13, 2008, 20:15
Donors Group

acīmredzot viņš darīja, bet man nav īsti iedomāties, kā tas varētu būt mb

op, vai jūs esat mēģinājuši rādīt Memtest86 vai noņemt stick RAM un mēģināt?
Old Augusts 13, 2008, 22:44
Donors Group

Tas arī varētu būt, ka video karte var mirst. Tas varētu būt laiks, lai iegādātos jaunu karti datoru kopā ar jaunu PSU vai viss ir powered labi. Visvairāk tas varētu palaist jums ir $ 200 dolāru, un tas varētu elpot dažu jaunu dzīvi savā datorā.

Lielākā daļa no tā ir tikai spekulācija šajā brīdī, jo jūs apskatīja vairāk nekā skaidrs, vainīgos līdz šim. Es piekrītu Carbon though. Simptomi nav saistīta ar pretējā mātesplati. Jūs būtu rodas simptomi daudz sliktāki, nekā, piemēram, pastāvīgi restartēts, atteikumu boot vai jauda, kā arī varbūt dažas nopietnas kļūdas, kas rodas ekspluatācijas laikā. Saldēti displejs, vai arī displejs, kas nedarbojas pareizi, ir saistīts tieši ar karti un PSU manā grāmatā. Es neesmu pārliecināts, ko punkts tiek apskatīti citi komponenti.

Es šaubos, RAM rada jautājums, jo simptomi nesakrīt RAM problēmu. Constant iedarbina, un operētājsistēmas kļūdas ir pazīmes, ka jūsu RAM darbojas augšu.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Augusts 15, 2008, 07:08
Loceklis

Hi guys Well

Tam ir jābūt programmatūras problēmu kā es izlēmu pēc ļoti apspriedēs, dump Windows kā es kļūst pārāk daudz
problēmas, tikai par vēlu un aizmugurē Manuprāt, man ir bijusi
aizdomas, ka O / P sistēmas manas jābūt kam rokas problēmas, es biju ar, tāpēc es mazliet lodes un izvēlējās jaunu Linux uzstādīšana, un līdz šim man nav bijis, kam vairāk problēmu kārtošanas, ka es iepriekš radušās , tā īkšķus,
Es Jūs pastāvīgi informēt,

BST uz un paldies visiem jūsu palīdzību
Old Augusts 15, 2008, 14:53
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by tublecain View Post
Hi guys Well

Tam ir jābūt programmatūras problēmu kā es izlēmu pēc ļoti apspriedēs, dump Windows kā es kļūst pārāk daudz
problēmas, tikai par vēlu un aizmugurē Manuprāt, man ir bijusi
aizdomas, ka O / P sistēmas manas jābūt kam rokas problēmas, es biju ar, tāpēc es mazliet lodes un izvēlējās jaunu Linux uzstādīšana, un līdz šim man nav bijis, kam vairāk problēmu kārtošanas, ka es iepriekš radušās , tā īkšķus,
Es Jūs pastāvīgi informēt,

BST uz un paldies visiem jūsu palīdzību
Welcome to Linux atklāsme

Reply

Register

Bookmarks