![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, Ihave problēma tik daudz kā tad, kad es lietoju pc par to, ko es saucu parastajiem sīkumi, piemēram, pārlūkojot / vēstules utt, tā naudas sodu, bet, ja es strādāju tā mazliet pa teikt spēlē DVD vai skatītos tiešsaistes video / filmu pēc tam, bet dažreiz, vai nu iet pilnīgi tukša vai vienkārši iesaldē, es izmantot PCchips SocketA 748 mātes kuģa, AMD Radeon 3200 + procesoru, 1 gb Izšķiroša atmiņas SEAGATE H / D tas ir aptuveni 48 grādi, ko es saprotu, nav slikti, Esmu mēģinājis mainīt procesoru un Grahics karti, bet tomēr iegūt pati problēma, vai kāds domāju, ka tā varētu būt mātesplate, jo tas ir viss, es domāju, ir palicis, ![]() thanks for reading uz tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX kartes pievērstu vairāk ampēri nekā tā var rīkoties, kad jūs nodarbojaties komplekss sīkumi kā skatoties DVD, sistēma nevar iegūt pietiekami daudz sulas, nomirst.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Skaņas pamatotu atbildi, bet dont vēlaties izmēģināt citu datoru mikroshēmas m / b, bet tas ir SKT sis 748 400DDR paldies |
|
| |||
| |||
| Jā, ja jūs vēlaties pirkt jaunas daļas. Tomēr tas nav dodas palīdzēt. Skaidrs vaininieks šeit ir PSU.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Hello mate, thanks for atbildes, es mainīja barošanas tiklīdz tas sākās notiek, mans labākais minējums ir, ka Motherboard aprunāt apgādi pēc kursa, grafikas karti grib, centīsies lejupielādēt jaunāko draiveri, ja tas doesn't darbu es mainīsies kartes mazāk prasīga vienu, ![]() thanks fellas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevarētu aizstāt PSU būt labāks variants?
|
| |||
| |||
| acīmredzot viņš darīja, bet man nav īsti iedomāties, kā tas varētu būt mb op, vai jūs esat mēģinājuši rādīt Memtest86 vai noņemt stick RAM un mēģināt?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas arī varētu būt, ka video karte var mirst. Tas varētu būt laiks, lai iegādātos jaunu karti datoru kopā ar jaunu PSU vai viss ir powered labi. Visvairāk tas varētu palaist jums ir $ 200 dolāru, un tas varētu elpot dažu jaunu dzīvi savā datorā.
Lielākā daļa no tā ir tikai spekulācija šajā brīdī, jo jūs apskatīja vairāk nekā skaidrs, vainīgos līdz šim. Es piekrītu Carbon though. Simptomi nav saistīta ar pretējā mātesplati. Jūs būtu rodas simptomi daudz sliktāki, nekā, piemēram, pastāvīgi restartēts, atteikumu boot vai jauda, kā arī varbūt dažas nopietnas kļūdas, kas rodas ekspluatācijas laikā. Saldēti displejs, vai arī displejs, kas nedarbojas pareizi, ir saistīts tieši ar karti un PSU manā grāmatā. Es neesmu pārliecināts, ko punkts tiek apskatīti citi komponenti. Es šaubos, RAM rada jautājums, jo simptomi nesakrīt RAM problēmu. Constant iedarbina, un operētājsistēmas kļūdas ir pazīmes, ka jūsu RAM darbojas augšu. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Hi guys Well Tam ir jābūt programmatūras problēmu kā es izlēmu pēc ļoti apspriedēs, dump Windows kā es kļūst pārāk daudz problēmas, tikai par vēlu un aizmugurē Manuprāt, man ir bijusi aizdomas, ka O / P sistēmas manas jābūt kam rokas problēmas, es biju ar, tāpēc es mazliet lodes un izvēlējās jaunu Linux uzstādīšana, un līdz šim man nav bijis, kam vairāk problēmu kārtošanas, ka es iepriekš radušās , tā īkšķus, Es Jūs pastāvīgi informēt, BST uz un paldies visiem jūsu palīdzību |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |