![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, Ihave problem, jak, kiedy jestem z wykorzystaniem komputera, co nazywam zwykle rzeczy, takich jak przeglądanie / e-maili itp., grzywny, ale jeśli działa to trochę by powiedzieć odtwarzanie DVD lub oglądania filmów wideo w trybie online / filmów po pewnym czasie to czasami wychodzi albo całkowicie puste lub po prostu zamarza, używać PCchips SocketA matka pokładzie 748, AMD Radeon 3200 + procesor, 1 GB pamięci Crucial Seagate H / D to wynosi około 48 stopni, które rozumiem, nie jest zły, Mam wypróbowany zmianę procesora i Grahics karty, ale wciąż ten sam problem, czy ktokolwiek myśli, że to może być płyta główna, jak to jest wszystko, co mogę myśleć jest w lewo, ![]() Thanks for reading odniesieniu Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. GFX karty rysunek ampery więcej, niż może obsłużyć kiedy robisz skomplikowane rzeczy, takie jak oglądanie DVD, system może nie dość soku, umiera.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dźwięki rozsądną odpowiedź, ale dont spróbować innego komputera chipy m / b, ale nie musi być Skt SIS 748 400DDR dziękuję |
|
| |||
| |||
| Tak, chyba, że chcesz kupić nowe części. Mimo to, nie zamierza pomóc. Oczywistym sprawcy jest tu PSU.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cześć kolego, dzięki za odpowiedzi, zmieniłem zasilacz jak najszybciej rozpoczęła się dzieje, mój najlepszy zgadnąć, że Motherboard cant dostaw na poziomie karty graficznej, że chce, postara pobieranie najnowszych sterowników, jeżeli doesnt pracy ulegnie zmianie karty do mniej wymagających jeden, ![]() Dzięki chłopaki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie zastępując PSU być lepszym rozwiązaniem?
|
| |||
| |||
| najwyraźniej uczynił, ale nie widzisz, jak to może być mb op, Pan próbował jazdy memtest86 lub usunięcie kij RAM i próbujesz?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być również, że karta graficzna może być umierania. Być może czas na zakup nowej karty do komputera PC wraz z nowym PSU aby się upewnić, że wszystko jest zasilany ładnie. Najbardziej może uruchomić ci 200 dolarów dolarów i może tchnąć nowe życie w swoim komputerze.
Większość to tylko spekulacje w tej kwestii, ponieważ wyglądał na bardziej oczywiste culprits dotąd. Zgadzam się jednak z węgla. Objawy nie są skorelowane z braku płyty głównej. Użytkownik będzie doświadcza objawów znacznie gorzej niż takie jak stały ponownym uruchomieniu odmowy rozruchu lub moc, jak również może być kilka poważnych błędów występujących podczas użytkowania. Zamrożone wyświetlaczu, lub, że wyświetlacz nie działa poprawnie, jest ściśle związane z kartą i PSU w mojej książce. Nie wiem, co jest w patrząc na inne składniki. Wątpię RAM jest przyczyną problemu, ponieważ objawy nie pasują RAM problemu. Stała ponownym uruchomieniu systemu operacyjnego i błędy są oznaki, że Twoje RAM działa up. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Hi Guys Cóż To musi być oprogramowania problem postanowiłem po znacznie obrady do zrzutu okna, jak mi było uzyskanie zbyt wielu problemy tylko późno iw tył my mind I miał podejrzenie, że O / P System jest o mojej strony w problemy byłem ma, więc w punktor bitowych i opowiedziała się za nową instalację Linuksa, a do tej pory mam nie mając żadnych problemów tego typu, które wcześniej napotkanych , więc palce przekreślony, I będziesz informowany, BST zakresie i dzięki za pomoc, |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |