menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Pomoc displej mrazu

Reply

Thread Tools
Old 10. augusta 2008, 06:26
Člen Skupina

Default Pomoc displej mrazu

Ahoj všetci,
Ihave problém tak, ako keď som pomocou PC za to, co já nazývame zvyčajné veci, ako je prehliadania / etc emaily, pokuty, ale jestli jsem to trochu práce, ktoré hovoria prehrávania DVD alebo sledovanie online videa / filmov
po chvíli to niekedy ide buď úplne slepá, alebo len jednoducho zamrzne, som použiť PCChips Socket 748 matka palube,
AMD Radeon 3200 + procesor, 1 GB pamäte Rozhodujúci Seagate H / D
prebieha pri teplote okolo 48 stupňov čo chápem, nie je to zlé,
Som sa pokúsil zmeniť procesor a Grahics kartu, ale stále rovnaký problém, robí niekto myslí, že by mohlo byť v doske, pretože to je všetko môžem myslieť je vľavo,

vďaka za čítanie

ide tony
Old 10. augusta 2008, 07:06
Darcu Skupina

PSU.

GFX karty čerpania viac zesilovačů, ako je možné zvládnuť, keď robíte zložitejšie veci, ako je sledovanie DVD, systém nemôže mať dosť šťavy, zomrie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 10. augusta 2008, 09:13
Člen Skupina

Zvuky rozumnú odpoveď, ale dont skúsiť iný PC čipy m / b, ale to má byť SKT A sis 748 400DDR

ďakujem ti
Old 10. augusta 2008, 17:35
Darcu Skupina

Áno, ak si chcú kúpiť nové diely.

Napriek tomu je to nebudeme pomáhať. Zjevnost vinníkom je tu PSU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 11. augusta 2008, 09:58
Člen Skupina

Ahoj kámo, díky za zodpovedanie som zmenil napájanie, akonáhle to začalo happening, môj najlepší odhad je, že Motherboard prevýšenia dodávky rýchlosťou, že grafické karty chce
sa pokúsi stiahnuť najnovšie ovládače, ak je táto doesnt práce budu meniť karty na menej náročné jeden,

Vďaka hoši
Old 13. august 2008, 15:32
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal tublecain View Post
v prípade, že doesnt práce budu meniť karty na menej náročné jeden,
By nemala nahradiť PSU byť lepší volba?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 13. august 2008, 20:15
Darcu Skupina

vraj to urobil, ale nemám naozaj vidieť, ako by to mohlo byť mb

op, ste vyskúšali beh Memtest86 alebo odstránením drevo RAM a pokúšate?
Old 13. august 2008, 22:44
Darcu Skupina

Mohlo by to byť tiež, že grafická karta môže byť umieranie. Mohlo by to byť čas kúpiť novú kartu pre PC spolu s novým PSU, aby sa ubezpečil, všetko je napájaný vysporiadať. Najviac by to mohlo plynúť Vás je $ 200 dolárov a mohol dýchať niektorých nový život do vášho počítača.

Väčšina z toho je len špekulácie v tomto bode, pretože ste sa zaoberala tým viac zrejmé, vinníkov tak ďaleko. Súhlasím s Carbon hoci. Príznaky NEPOKRÝVA korelovali na opačnom doske. Ty by zažíva príznaky oveľa horší, než že ako neustále reštartovanie odmietnutie boot alebo výkon, rovnako ako možno niektoré závažné chyby, ku ktorým došlo v priebehu užívania. A zmrazujú displej, alebo displej, ktoré nefunguje správne, je v spojení prísne karty a PSU v mojej knihe. Nie som si istý tým, čo je v bode pohľade na ostatné komponenty.

Pochybujem, že RAM je príčinou problému, pretože príznaky nezodpovedajú barana problém. Konštantný reštarte operačného systému a chyby sú známky toho, že vaša RAM ide hore.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 15. augusta 2008, 07:08
Člen Skupina

Ahoj Kluci No

To muselo byť softvérový problém, pretože som sa rozhodol po dlhom zvažovaní sa výpisom okien, ako som sa dostáva príliš veľa
problémy len neskoro a v zadnej časti mojej mysli mám
podozrenie, že O / P systému potrebné s moju ruku na problémy jsem s, tak som bit náboj a rozhodlo pre novú inštaláciu, a ak som nebol s viacerými problémami, aké som v minulosti stretli , takže palce,
Budem Vás informovať,

BST ide a vďaka za pomoc,
Old 15. augusta 2008, 14:53
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal tublecain View Post
Ahoj Kluci No

To muselo byť softvérový problém, pretože som sa rozhodol po dlhom zvažovaní sa výpisom okien, ako som sa dostáva príliš veľa
problémy len neskoro a v zadnej časti mojej mysli mám
podozrenie, že O / P systému potrebné s moju ruku na problémy jsem s, tak som bit náboj a rozhodlo pre novú inštaláciu, a ak som nebol s viacerými problémami, aké som v minulosti stretli , takže palce,
Budem Vás informovať,

BST ide a vďaka za pomoc,
Vitajte na Linux zjavenia

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
No mic, bez zvuku a XP mrazu oh my joeshcosmo Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 7 22. januára 2009 09:16
USB 2.0 mrznúce Počítačová Snohawk Všeobecné Hardware Chat 4 24. decembra 2008 08:36
FPS Displej icu222much PC a herné konzoly 3 8. September 2008 11:26
WMP je zmrazenie hore. Warrenisit Multimedia & Kodeky 2 21 januára 2008 12:46
Big Display SirStukings Graphics Cards & Monitory 4 13. novembra 2007 09:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.