мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Помоћ за приказ замрзавање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10 авг 2008, 06:26
Мембер Гроуп

Здраво свима,
Ихаве проблем колико је то кад сам помоћу рачунар за оно што га ја зовем уобичајене ствари, попут претраживања / е-маил порука, итд, њен прекид рада, али ако сам га мало по кажу играње онлине гледање ДВД-а или видеа / филмова,
након неког времена то понекад иде било потпуно празно или једноставно фреезес, ја користити ПЦцхипс соцкет 748 мајке одбора,
АМД Радеон 3200 + процесор, 1 ГБ меморије пресудна СЕАГАТЕ Х / Д
то траје око 48 степени, што ја не разумем је лоше,
Покушао сам променом процесора и Грахицс картице, али још увек добити исти проблем, мислим да се било ко може да буде матична плоча, јер је то све не могу мислити на што је остала,

хвала за читање

поздрав Тоны
Old 10 авг 2008, 07:06
Донаторска Група

Псу.

ГФКС цард'с драуинг више појачала него што може носити када радите комплексне ствари попут гледање ДВД-а, систем не може добити довољно сока, умире.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 10 авг 2008, 09:13
Мембер Гроуп

Звучи разумно одговорити, али не желите пробати други рачунар ЦИПС м / б, али то мора бити скт А сис 748 400ДДР

хвала ти
Old 10 авг 2008, 17:35
Донаторска Група

Да, осим ако желите да купите нови делови.

Па ипак, своју 'не лијегање у помоћ. Очигледан кривац ту је псу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 11 авг 2008, 09:58
Мембер Гроуп

Поздрав мате, хвала за јављање сам променио напајање чим ово почело дешава, мој најбољи ударити је да матична плоча цант снабдијевања по стопи која се графичком картицом жели,
ће покушати преузимање најновије дривер, да ли се посао ћу променити картицу за мање захтевне једно,

хвала феллас
Old 13 авг 2008, 15:32
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тублецаин View Post
ако да се посао ћу променити картицу за мање захтевне једно,
Не би замјењујући псу бити бољи избор?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 13 авг 2008, 20:15
Донаторска Група

наводно је учинио, али ја стварно не видим како ово може бити мб

оп, да ли сте покушали да приказују Мемтест86 или уклањањем једног штапа РАМ-а и тежак?
Old 13 авг 2008, 22:44
Донаторска Група

Могло би да буде да је видео картица може бити умирање. То би могло бити време за куповину нове картице за ПЦ са новом псу како би били сигурни да је све Поуеред лепо. Највише што може покренути вам је $ 200 долара, а могао удахнути неки нови живот у ваш рачунар.

Већина је ово само спекулације у овом тренутку јер сте видели више правописних кривце тако далеко. Слажем се са карбонским ипак. Симптоми су корелирани са НЕ недостатку матичној плочи. Ти би се доживљава симптоме далеко горе него да је, као што су стална рестартује, одбијањем да се боот или на струју, као и можда неке озбиљне грешке настале током коришћења. А Фрозен приказ или приказ које се не ради правилно се односи искључиво на картице и псу у мојој књизи. Им 'не сигуран шта је у тренутку гледа на друге компоненте.

Сумњам РАМ узрокује проблем јер симптоми нису исправни овна проблем. Непрестана рестартује, и оперативним системом грешке су знаци да је ваш РАМ делује горе.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 15 авг 2008, 07:08
Мембер Гроуп

Бок Момачки Па

То мора да је софтуаре проблем као што сам одлучила, након много договор да меморије прозоре као што сам био узимајући далеко превише
проблеми тек касних и назад у моје срце сам имао
сумња да је О / П система имати моју руку у проблеме након што сам био, па сам се помало и буллет опредијелила за нове инсталације Линукс-, а до сада нисам био има више проблема од поредак који сам наишао је претходно , тако да прсти прешли,
Ја ћу вас информисани,

БСТ поздрав и хвала за све ваше помоћи,
Old 15 авг 2008, 14:53
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тублецаин View Post
Бок Момачки Па

То мора да је софтуаре проблем као што сам одлучила, након много договор да меморије прозоре као што сам био узимајући далеко превише
проблеми тек касних и назад у моје срце сам имао
сумња да је О / П система имати моју руку у проблеме након што сам био, па сам се помало и буллет опредијелила за нове инсталације Линукс-, а до сада нисам био има више проблема од поредак који сам наишао је претходно , тако да прсти прешли,
Ја ћу вас информисани,

БСТ поздрав и хвала за све ваше помоћи,
Добро дошли у Линукс откривење

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц