![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Ихаве проблем колико је то кад сам помоћу рачунар за оно што га ја зовем уобичајене ствари, попут претраживања / е-маил порука, итд, њен прекид рада, али ако сам га мало по кажу играње онлине гледање ДВД-а или видеа / филмова, након неког времена то понекад иде било потпуно празно или једноставно фреезес, ја користити ПЦцхипс соцкет 748 мајке одбора, АМД Радеон 3200 + процесор, 1 ГБ меморије пресудна СЕАГАТЕ Х / Д то траје око 48 степени, што ја не разумем је лоше, Покушао сам променом процесора и Грахицс картице, али још увек добити исти проблем, мислим да се било ко може да буде матична плоча, јер је то све не могу мислити на што је остала, ![]() хвала за читање поздрав Тоны |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу. ГФКС цард'с драуинг више појачала него што може носити када радите комплексне ствари попут гледање ДВД-а, систем не може добити довољно сока, умире.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Звучи разумно одговорити, али не желите пробати други рачунар ЦИПС м / б, али то мора бити скт А сис 748 400ДДР хвала ти |
|
| |||
| |||
| Да, осим ако желите да купите нови делови. Па ипак, своју 'не лијегање у помоћ. Очигледан кривац ту је псу.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Поздрав мате, хвала за јављање сам променио напајање чим ово почело дешава, мој најбољи ударити је да матична плоча цант снабдијевања по стопи која се графичком картицом жели, ће покушати преузимање најновије дривер, да ли се посао ћу променити картицу за мање захтевне једно, ![]() хвала феллас |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не би замјењујући псу бити бољи избор?
|
| |||
| |||
| наводно је учинио, али ја стварно не видим како ово може бити мб оп, да ли сте покушали да приказују Мемтест86 или уклањањем једног штапа РАМ-а и тежак?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би да буде да је видео картица може бити умирање. То би могло бити време за куповину нове картице за ПЦ са новом псу како би били сигурни да је све Поуеред лепо. Највише што може покренути вам је $ 200 долара, а могао удахнути неки нови живот у ваш рачунар.
Већина је ово само спекулације у овом тренутку јер сте видели више правописних кривце тако далеко. Слажем се са карбонским ипак. Симптоми су корелирани са НЕ недостатку матичној плочи. Ти би се доживљава симптоме далеко горе него да је, као што су стална рестартује, одбијањем да се боот или на струју, као и можда неке озбиљне грешке настале током коришћења. А Фрозен приказ или приказ које се не ради правилно се односи искључиво на картице и псу у мојој књизи. Им 'не сигуран шта је у тренутку гледа на друге компоненте. Сумњам РАМ узрокује проблем јер симптоми нису исправни овна проблем. Непрестана рестартује, и оперативним системом грешке су знаци да је ваш РАМ делује горе. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Бок Момачки Па То мора да је софтуаре проблем као што сам одлучила, након много договор да меморије прозоре као што сам био узимајући далеко превише проблеми тек касних и назад у моје срце сам имао сумња да је О / П система имати моју руку у проблеме након што сам био, па сам се помало и буллет опредијелила за нове инсталације Линукс-, а до сада нисам био има више проблема од поредак који сам наишао је претходно , тако да прсти прешли, Ја ћу вас информисани, БСТ поздрав и хвала за све ваше помоћи, |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |