![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba millet, Olarak Ihave bir sorun olarak ben her zamanki şeyler tarama gibi / e-postalar vs, onun iyi ama diyoruz ya göre biraz çalışır DVD'leri çalarken ya da online video izlerken şöyle / filmler için PC kullanıyorum olarak, çok sonra bir süre bazen de tamamen veya boş Sadece donduruyor gidiyor, ben bir PCchips SocketA 748 Anakartta kullanmak AMD Radeon 3200 + işlemci, 1 GB bellek Crucial Seagate H / D bu anlıyorum yaklaşık 48 derece at çalıştığı, kötü değil Ben de aynı sorunu elde işlemci ve Grahics kartı ama hala değişen çalıştık, herkes yapar bu anakart olarak bu aklıma can olabilir, bırakılırsa ![]() Okumak için teşekkürler Tony ile ilgili |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU. Daha o zaman DVD'leri gibi karmaşık şeyler yapıyoruz kullanabilir Gfx kartı, sistem, yeterli suyu can't get daha amplifikatörlerden çizim's ölür.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Makul bir cevap geliyor, ama dont başka bir PC fiş metre denemek istiyorum / b olmasına rağmen bir skt bir SIS 748 400DDR olmalı teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
| Evet, siz yeni parçalar satın almak istiyorum. Yine de yardım edecek değil. En bariz suçlu burada PSU olduğunu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostum, telesekreter için teşekkürler, ben en kısa zamanda bu olay, en iyi tahmin ise başlamış olarak güç kaynağı değişti bu Grafik kartı istediği oranında anakartın cant kaynağı eğer o doesnt iş bir daha zorlu bir kart değiştirecek son sürücüleri indirerek, çalışacağız ![]() teşekkürler arkadaşlar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir PSU daha iyi bir seçenek olarak yerini değil misiniz?
|
| |||
| |||
| görünüşe göre o, ama nasıl bu MB olabilir görmezler mi OP, size Memtest86 çalışan veya RAM bir sopa ve çalışırken kaldırmayı denedi?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, ekran kartı ölüyor olabilir olabilir. Yeni bir PSU ile birlikte PC için emin herşeyi powered yapmak için yeni bir kart almanın zamanı olabilir. En bu size 200 $ dolar ve Bilgisayarınıza bazı yeni yaşam nefes olabilir çalışabilir.
Bu çoğu bu noktada sadece spekülasyon çünkü daha bariz culprits at bugüne kadar aranacaktır. Ben Karbon ile de katılıyorum. Bu belirtiler bir "başarısız anakart için korelasyon vardır. Sen belirtiler çok daha kötü karşılaşan olura üzerinde sürekli yeniden, önyükleme veya iktidara reddi gibi belki de bazı ciddi hatalar kullanımı sırasında meydana gelen gibi. Donmuş bir ekran ya da düzgün bir PSU kartın kesinlikle ve ilgili benim kitapta çalışmayan bir ekran. Bu nokta diğer bileşenleri bakarak ne olduğundan emin değilim. Çünkü belirtiler bir RAM sorunu eşleşmiyor Ben RAM şüphesiz bir sorun neden oluyor. Sabit yeniden ve işletim sistemi hataları işaretler bu RAM yukarı hareket vardır. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Şey Ben çok fazla alma sonra çok daha tedbirli pencere dökümü olarak ben karar verdim bir yazılım sorunu olmalı Sadece sorunları geç ve aklın arkasında bir oldu benim ben olmamdı sorunları bir el sahip olması şüphe bu O / P sistemi, yani bit mermi ve yeni bir Linux kurulumu için tercih ve şimdiye kadar ben bu tür önceden karşılaştı ve daha fazla sorun yaşıyorsanız henüz Bu yüzden parmak çarpı işareti, Size bilgi, devam edecektir BST konusunda ve teşekkür tüm yardım için, |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |