![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет всім, Ihave проблема в тій мірі, коли я використовую комп'ютер за те, що я називаю звичайні речі, такі як перегляд / електронну пошту і т.д., його нормально, але якщо я працюю це небагато, скажімо, грає DVDs або дивитися онлайн-відео / фільми, Через деякий час він іноді йде або повністю порожній або просто зависає, я використовую PCCHIPS SocketA 748 материнська плата, AMD Radeon 3200 + процесор, 1 Гб Crucial H Seagate пам'яті / D вона становить близько 48 градусів, я розумію, це не погано, Залишився я спробував зміни процесор і Grahics карти, але ще отримати та ж проблема, не думаю, що будь-хто може бути платі, оскільки це все, що можу придумати, ![]() Дякую за увагу Regards Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| БП. GFX карта брати більше, ніж підсилювачі він може працювати, коли ви робите складні речі як перегляд DVD, система не може отримати достатньо соку, вмирає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Звучить розумно відповісти, але не хочете спробувати інший ПК чіпами M / B, але це має бути санскр SIS 748 400DDR Спасибо |
|
| |||
| |||
| Так, якщо ви хочете придбати нову частини. Тим не менш, це не допоможе. Очевидний винуватець тут БП.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Мати Здравствуйте, спасибо за ответ, я змінив харчування, як тільки це відбувається почалася моя здогадка, що постачання материнських плат нахиляє темпами, що відеокарта хоче, буде спробувати завантажити останні версії драйверів, якщо це оленяча шкіра робота мені змінити карту на менш вимогливих один, ![]() Спасибо ребята |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не замінити БП буде кращим варіантом?
|
| |||
| |||
| Мабуть, він зробив, але я не бачу, як це може бути Mb О.П., ви намагалися запуску Memtest86 або видалення Stick ОЗУ і спробувати?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути також, що відеокарта може бути смерть. Це може бути час, щоб купити нову картку для ПК разом з новим БП, щоб усе було розраховано на харчування красиво. Найбільш це може побігти ви становить $ 200 доларів, і вона могла б вдихнути нове життя в вашій машині.
Більшість це просто спекуляції в цій точці, тому що ви дивилися на більш очевидні винуватці до цих пір. Я згоден з вуглецю, хоча. Симптоми не корелюють з відсутності плати. Ви були б відчувають симптоми набагато гірше, ніж такі, як постійні перезавантаження, відмова від завантаження або влада, а також, можливо, деякі серйозні помилки, що виникають під час використання. Заморожені дисплея або дисплей, який не працює належним чином пов'язана суворо карту та блок живлення в моїй книзі. Я не впевнений, що справа в тому, дивлячись на інші компоненти. Я сумніваюся, ОЗУ викликає питання, тому що симптоми не відповідають ОЗУ проблема. Постійні перезавантаження і помилки операційної системи ознаки того, що ваша пам'ять погано працює. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Ну Вона повинна була проблема програмного забезпечення, як я вирішила після довгих обговорень на звалище Windows, як я ставав занадто багато проблема тільки в кінці і в глибині мого розуму у мене були підозра, що O / P система буде з мого боку проблем я пив, так що я зціпити і зупинилася на новій установці Linux, і до цих пір я не маючи більше проблем, на зразок тих, що я раніше стикалися , так що пальці схрещені, Я буду тримати вас в курсі, BST привіт і подяка за всю вашу допомогу, |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ні мікрофона, немає звуку і XP заморожування Oh My | joeshcosmo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 22 січня 2009 09:16 |
| USB 2.0 Заморожування Комп'ютерні | Snohawk | Генеральний обладнання чат | 4 | 24 грудня 2008 08:36 |
| FPS Дисплей | icu222much | PC & консоль Gaming | 3 | 8 вересня 2008 11:26 |
| WMP зависає вгору. | Warrenisit | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 січня 2008 12:46 |
| Великий дисплей | SirStukings | Графічні карти & Монітори | 4 | 13 листопада 2007 09:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |