![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко, което направих беше преминаването случаи. Когато натиснете бутона за стартиране превръща всичко, но на монитора просто върви назад и напред с "не siganal" и празни, както ако го имаше siganal. твърдия диск светлини са активни. Im почти положително АЗ didnt винт на wireing. Какво трябва да направя?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не бъда груб CP но "почти положително" не режи. Повторна проверка на вашата система, специално на DVI / VGA кабел. Всичко е в равен резултат?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с различни монитора?
| |||
| |||
| мониторът е наред. Имам rechecked за 3-4 часа сега. Аз съм сигурен, че аз имам всичко, включен в правилната място. Аз не виждам нищо, което може да се cosing това. |
|
| |||
| |||
| Okey doke. Можете слуха за "сигнал" от този пост?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Също така, можеш ли да потвърдите gpu седи правилно в PCI-E порт и 6-пинов е свързан правилно?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| не beeping шум. и GPU е в перфектно, както и 6-пинов, че отива на GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е възможно, mobo не е монтирано правилно и е shorting по случая.
| |||
| |||
| АЛЕКС YOUR гений! LOL XD! , когато каза, че GPU, може да не е през целия път, и все пак, нали .... и аз се завтече към компютъра, имам главата лампата и взе добър външен вид, и като видя последните инча на картата не е била през целия път. и тя работи! Аз съм толкова щастлив! моето време, са предвидени 20 * C на всеки компонент. TY! |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че имам това сортирани CP. Това е просто тези, които убия.