![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem přepnout případech. Když jsem po stisknutí tlačítka start se zapne všechno, ale sledovat právě jede tam a zpět s "no siganal" a potom prázdný, jako by šlo o siganal. pevný disk světla jsou aktivní. im téměř pozitivní i didnt šroub do wireing. Co mám dělat?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesmí být nezdvořilý, ale CP "téměř pozitivní" neznamená, že řez. Re-check vaše elektroinstalace, konkrétně na DVI / VGA kabelu. Všechny odstup je v?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste jiný sledovat?
| |||
| |||
| Monitor je v pořádku. Mám rechecked za 3-4 hodiny hned. Jsem si jist, že mám všechno zapojený na správném místě. Nevidím nic, co by mohlo být cosing to. |
|
| |||
| |||
| Doke fajn. Ty slyšení a 'pípnutí' z funkce?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Také můžete potvrdit, že GPU je správně sedí v PCI-E portu a 6-pin je připojen správně?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| beeping žádný hluk. a GPU je v naprosto stejně jako 6 pin, že jede na GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je možné, že mobo nebyl správně namontován a je zkrat v případu.
| |||
| |||
| ALEX VAŠE génius! LOL XD! když řekl, že GPU nemusí být po celé cestě, i když, hmm .... a já jsem běžel k počítači, mám hlavu svítilny a vzal dobré podívat a viděl poslední palce na kartě nebyl v cestě. a fungovalo to! I'm so HAPPY! moje temps se dolů 20 * C v každé části. TY! |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to setříděno CP. Je to jednoduché, které se tě zabít.