μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

HELP! i ενεργοποιημένο για τη νέα μου Antec 900, αλλά τώρα τον υπολογιστή μου συνηθίζει εκκίνηση!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 10:46
Ομάδα Δωρητών

Default HELP! i ενεργοποιημένο για τη νέα μου Antec 900, αλλά τώρα τον υπολογιστή μου συνηθίζει εκκίνηση!

Όλα τα έκανα ήταν διακόπτη περιπτώσεις. όταν πατήσετε το κουμπί εκκίνησης πάντα ανάβει, αλλά ο επόπτης πάει μόνο μπροστά και πίσω με το "δεν siganal" και μετά κενό, σαν να είχε siganal. το σκληρό δίσκο φώτα είναι ενεργή. im σχεδόν θετικό i didn't βίδα μέχρι την wireing. Τι πρέπει να κάνω;

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 12:47
Ομάδα Δωρητών

Default HELP! i ενεργοποιημένο για τη νέα μου Antec 900, αλλά τώρα τον υπολογιστή μου συνηθίζει εκκίνηση!

Δεν πρέπει να φανώ αγενής, αλλά ΠΣ "σχεδόν θετικό" δεν κόβουμε.

Re-ελέγξτε την καλωδίωση, ειδικά το DVI η / vga καλώδιο.

Όλα της στασιμότητας στην;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 14:17
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε μια διαφορετική παρακολούθηση;

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 15:25
Ομάδα Δωρητών

η οθόνη είναι μια χαρά. Έχω rechecked για 3-4 ώρες τώρα. Είμαι βέβαιος ότι έχω τα πάντα συνδεδεμένο στη σωστή θέση. Δεν βλέπω τίποτα που θα μπορούσε να cosing αυτό.
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 16:37
Ομάδα Δωρητών

Okey doke.

Έχετε ακούσει "μπιπ" από τη θέση;

-Kanoakavirus
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 16:46
Ομάδα Δωρητών

Επίσης, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την gpu είναι κάθονται σωστά στο PCI-E θύρα και το 6-pin είναι συνδεδεμένο σωστά;

-Kanoakavirus
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 17:13
Ομάδα Δωρητών

δεν beeping θόρυβο. και το GPU είναι τέλεια, καθώς και τα 6 pin του που πηγαίνει προς την GPU.
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 17:35
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι δυνατόν η mobo δεν είχε τοποθετηθεί σωστά και είναι shorting για την υπόθεση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 17:42
Ομάδα Δωρητών

ΑΛΕΞ ΣΑΣ ιδιοφυΐα! XD LOL! όταν είπατε το GPU μπορεί να μην είναι σε όλα τα i τρόπο όμως, Χμμ .... i και έτρεξε στον υπολογιστή, πήρε το κεφάλι φανός και πήρε μια καλή εμφάνιση, και είδα τα τελευταία ιντσών της κάρτας δεν ήταν σε όλη τη διαδρομή. και λειτούργησε! Είμαι τόσο χαρούμενος! temps κάτω μου είναι 20 * C σε κάθε συστατικό. TY!
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 19:05
Ομάδα Δωρητών

Glad you got it ταξινομημένο CP. Είναι το απλό, που ήδη σκοτώσει.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 xactly Θήκες & Τροφοδοτικά 15 22 Μαρ 2009 23:20
Windows συνηθίζει έναρξη ghbnic Λειτουργικά συστήματα Windows 4 11η Μαΐου 2008 14:27
Αλλαγή Ram τώρα υπολογιστή συνηθίζει έναρξη HELP! kkhimji2001 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 17 22 Απρ 2008 11:51
Απολαύστε ατέλειωτα προβλήματα, τα Windows Wont Ξεκινήστε τώρα Polkigtry Γενική Συζήτηση Hardware 2 13 Ιαν 2008 02:06
Ο υπολογιστής μου συνηθίζει ξεκινήσει η OS! ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 2 14 Νοε 2007 11:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.