![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλα τα έκανα ήταν διακόπτη περιπτώσεις. όταν πατήσετε το κουμπί εκκίνησης πάντα ανάβει, αλλά ο επόπτης πάει μόνο μπροστά και πίσω με το "δεν siganal" και μετά κενό, σαν να είχε siganal. το σκληρό δίσκο φώτα είναι ενεργή. im σχεδόν θετικό i didn't βίδα μέχρι την wireing. Τι πρέπει να κάνω;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πρέπει να φανώ αγενής, αλλά ΠΣ "σχεδόν θετικό" δεν κόβουμε. Re-ελέγξτε την καλωδίωση, ειδικά το DVI η / vga καλώδιο. Όλα της στασιμότητας στην;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε μια διαφορετική παρακολούθηση;
| |||
| |||
| η οθόνη είναι μια χαρά. Έχω rechecked για 3-4 ώρες τώρα. Είμαι βέβαιος ότι έχω τα πάντα συνδεδεμένο στη σωστή θέση. Δεν βλέπω τίποτα που θα μπορούσε να cosing αυτό. |
|
| |||
| |||
| Okey doke. Έχετε ακούσει "μπιπ" από τη θέση;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Επίσης, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την gpu είναι κάθονται σωστά στο PCI-E θύρα και το 6-pin είναι συνδεδεμένο σωστά;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| δεν beeping θόρυβο. και το GPU είναι τέλεια, καθώς και τα 6 pin του που πηγαίνει προς την GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δυνατόν η mobo δεν είχε τοποθετηθεί σωστά και είναι shorting για την υπόθεση.
| |||
| |||
| ΑΛΕΞ ΣΑΣ ιδιοφυΐα! XD LOL! όταν είπατε το GPU μπορεί να μην είναι σε όλα τα i τρόπο όμως, Χμμ .... i και έτρεξε στον υπολογιστή, πήρε το κεφάλι φανός και πήρε μια καλή εμφάνιση, και είδα τα τελευταία ιντσών της κάρτας δεν ήταν σε όλη τη διαδρομή. και λειτούργησε! Είμαι τόσο χαρούμενος! temps κάτω μου είναι 20 * C σε κάθε συστατικό. TY! |
|
| |||
| |||
| Glad you got it ταξινομημένο CP. Είναι το απλό, που ήδη σκοτώσει.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 | xactly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 15 | 22 Μαρ 2009 23:20 |
| Windows συνηθίζει έναρξη | ghbnic | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 11η Μαΐου 2008 14:27 |
| Αλλαγή Ram τώρα υπολογιστή συνηθίζει έναρξη HELP! | kkhimji2001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 17 | 22 Απρ 2008 11:51 |
| Απολαύστε ατέλειωτα προβλήματα, τα Windows Wont Ξεκινήστε τώρα | Polkigtry | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 13 Ιαν 2008 02:06 |
| Ο υπολογιστής μου συνηθίζει ξεκινήσει η OS! | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Νοε 2007 11:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |