![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve sam bio prebaciti slučajevima. kad sam pritisnite gumb pokreće okrene na sve, ali monitor samo ide naprijed-nazad sa "ne siganal", a zatim kao prazno ako ga je imao siganal. hard disk svjetla su aktivni. IM JA nije gotovo pozitivno zašarafiti na wireing. Što trebam učiniti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne biti primitivan CP ali "gotovo pozitivni" ne prestani. Ponovno provjerite svoje ožičenje, posebno na DVI / VGA kabel. Svi neriješena u?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte različite monitor?
| |||
| |||
| monitor je u redu. Imam rechecked sada za 3-4 sata. Siguran sam da imam sve što je priključen na pravom mjestu. Ja ne vidim ništa što bi moglo biti cosing ovo. |
|
| |||
| |||
| U redu doke. Te rasprave a 'bip' iz post?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Također, možete potvrditi GPU sjedi ispravno na PCI-e luci, a 6-pin je spojen pravilno?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| beeping nema buke. i GPU je savršeno, kao i 6 pinski koji ide na GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moguće je mobo nije pravilno postavljen je na kratko i na slučaj.
| |||
| |||
| ALEX VAŠE A genije! LOL XD! kada je rekao GPU možda neće biti sve onako kako sam ipak, hmm .... i ja išla na računalo, dobio glavi lampica i uze dobar izgled, i vidio zadnjih nadomak kartica nije bila u svim način. i Internet izrađen! I'm SO HAPPY! moj temps su dolje 20 * C na svakom komponentu. Tima! |
|
| |||
| |||
| Glad ga imaš sortirana CP. To je jednostavno ubiti one koje ya.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Odabir Case! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | 22. ožujak 2009 23:20 |
| Windows navika start | ghbnic | Windows Operating Systems | 4 | 11. svibanj 2008 14:27 |
| Promjena Ram sada pokrenuti računalo navika POMOZITE! | kkhimji2001 | CPU, Matične ploče i RAM | 17 | 22. travanj 2008 11:51 |
| Endless Problems, Windows navika Početak odmah | Polkigtry | General Hardware Chat | 2 | 13 siječanj 2008 02:06 |
| Moje računalo ima običaj početi OS! | ashaiba | General Hardware Chat | 2 | 14. studeni 2007 11:10 |
| Thread Tools | |
| |