![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csak switch esetekben. Ha lenyomom a start gomb felfelé mindent bekapcsol, de a monitor csak megy előre és hátra a "nem siganal", majd üres, mintha egy siganal. a merevlemez fények aktív. im szinte pozitív i didnt csavart ki a wireing. mit kéne tennem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem kell goromba CP, de "majdnem pozitív" nem vágott meg. Újra ellenőrizze a vezetékek, pontosabban az a DVI / vga kábelt. Minden zsákutca's in?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáljon meg egy másik programot?
| |||
| |||
| A monitor jól van. nekem van újra ellenőrizni kell a 3-4 óra most. Biztos vagyok benne, hogy nekem van dugva minden a megfelelő helyen. Én nem látok semmit, lehet cosing ezt. |
|
| |||
| |||
| Okey doke. Hallod a "sípolást" a posztra?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Is, meg tudja erősíteni a GPU ül helyesen a PCI-E port és a 6-tűs megfelelően csatlakoztatva van?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| nincs csipogó zaj. , valamint a GPU is tökéletesen, valamint a 6 tűs, hogy megy a GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a mobo nem volt megfelelően felszerelve és SHORTING az ügyben.
| |||
| |||
| ALEX MEG A GENIUS! XD LOL!? amikor azt mondtad, a GPU esetleg nem minden úgy, ahogy bár, hmm .... , és rohantam a számítógépet, megvan a fej lámpa, és vett egy jó megjelenés, és látta az utolsó hüvelyk a kártya nem volt egész úton. és kialakult! Olyan boldog vagyok!? én is le temps 20 ° C-ben minden alkatrész. TY!?! |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy megvan rendezve CP. Ez az egyszerű szó, amelyeket a kill ya.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help Choosing ügy! - Antec P180 Antec vs 900 vs HAF CoolerMaster RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | 22. március 2009 23:20 |
| Windows szokás kezdeni | ghbnic | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. május 2008 14:27 |
| Changing Ram most számítógépes szokás kezdeni HELP! | kkhimji2001 | Processzorok, alaplapok és RAM | 17 | 22. április 2008 11:51 |
| Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most | Polkigtry | Általános fémáru Chat | 2 | 13. január 2008 02:06 |
| A számítógép szokás kezdeni az OS! | ashaiba | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 11:10 |
| Téma eszközök | |
| |