![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל מה שעשיתי היה להחליף המקרים. כאשר אני לוחץ על לחצן הפעלה פונה על הכל, אבל רק לפקח הולך הלוך ושוב עם "לא siganal" ולאחר מכן ריק כאילו זה היה siganal. את הכונן הקשיח האורות פועלים. IM, אני כמעט חיובית didn't לפשל את wireing. מה עלי לעשות?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא להיות גס רוח CP אלא "כמעט חיובית" לא לחתוך אותו. לבדוק מחדש את תיול, במיוחד את ה DVI / VGA כבל. תיקו של כל ב?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לנטר אחר?
| |||
| |||
| מוניטור את הקנס. יש לי rechecked במשך 3-4 שעות עכשיו. אני בטוח שיש לי הכל פקוק את הזכות במקום. אני לא רואה שום דבר שיכול להיות cosing זה. |
|
| |||
| |||
| Okey doke. אתה שומע א 'הביפ' מ לכתוב?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| כמו כן, אתה יכול לאשר את gpu הוא מיושב כהלכה את יציאת PCI-E ו 6-PIN מחובר כראוי?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| לא beeping רעש. ואת GPU הוא מושלם כמו גם 6 PIN כי הולך ל GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניתן את mobo לא היה מצויד כהלכה והוא shorting על המקרה.
| |||
| |||
| אלכס שלך גאון! LOL XD! כאשר אתה אומר GPU עלול לא להיות כל הדרך אם כי אני, אממ .... ואני רץ אל המחשב, יש את ראש המנורה ולקח נראה טוב, וראיתי את האחרון אינטש של כרטיס היה לא כל הדרך. וזה עובד! אני כל כך שמחה! אזור temps למטה הם 20 * c בכל רכיב. TY! |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה מיון CP. זה פשוט כי אלה להרוג אותך.