![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viskas, ką aš padariau buvo įjungti atvejais. kai aš spaudžiu mygtuką, ne viskas priklauso nuo to pradėti, bet stebėti tiesiog važiuoja pirmyn ir atgal su "ne siganal" ir tada tuščia lyg ji būtų siganal. disko žibintai yra aktyvūs. im beveik teigiamas i didnt susukti wireing. Ką turėčiau daryti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negali būti grubus KP, bet "beveik teigiama" nereiškia nukopijuokite jį. Naujo patikrinti savo laidų, konkrečiai DVI / VGA kabelis. Visi Lygiosios's?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite įvairias stebėti?
| |||
| |||
| Monitorius yra bauda. Aš naujo tikrinamas 3-4 val dabar. Esu įsitikinęs, kad turiu viską prijungtas reikiamoje vietoje. Aš nematau nieko, kas galėtų būti cosing tai. |
|
| |||
| |||
| Tvarkinga doke. Jūs klausymas 'beep' iš pareigų?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite patvirtinti, GPU sėdi teisingai PCI-E uostą ir 6-pin tinkamai prijungtas?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ne garso signalų triukšmo. ir GPU idealiai, taip pat 6 pin, kad eina į GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įmanoma MOBO nebuvo tinkamai įrengta ir SHORTING apie tokį atvejį.
| |||
| |||
| ALEX JŪSŲ GENIUS! Lol XD! kai sakei GPU gali būti ne visų, kaip aš, nors, hmm .... ir išbėgau į kompiuterį, turiu galvos lempa ir buvo gerai atrodyti, ir pamačiau paskutinį raiška kortelė buvo ne visą kelią. ir dirbo! I'm so happy! Mano temps yra nustatyta 20 ° C kiekvieno komponento. TU! |
|
| |||
| |||
| Glad you got it sorted KP. Tai paprastų, kad nužudyti tave.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help Nurodykite byloje! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | Kovas 22, 2009 23:20 |
| Windows įprotis pradėti | ghbnic | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 11, 2008 14:27 |
| Pakeitus Ram dabar kompiuteris įprotis pradėti HELP! | kkhimji2001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 22, 2008 11:51 |
| Endless problemos, Windows Wont Start Now | Polkigtry | General Hardware Chat | 2 | 13 sausis 2008 02:06 |
| Mano kompiuteris įprotis pradėti OS! | ashaiba | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 14, 2007 11:10 |
| Temos įrankiai | |
| |