![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| All i darīja, bija slēdzis gadījumos. kad es preses sākuma pogas viss kļūst par, bet kontrolēt tikai iet uz priekšu un atpakaļ ar "nē siganal" un tad blank, it kā tā būtu siganal. cietais disks gaismas darbojas. im gandrīz pozitīvs I didn't screw up wireing. Ko man darīt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav rupjš CP, bet "gandrīz pozitīvs" ne samazināt to. Vēlreiz pārbaudīt savu vadu, īpaši DVI / VGA kabeli. Visi neizšķirts rezultāts's in?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģiniet cita monitora?
| |||
| |||
| monitors naudas sodu. i ir vēlreiz pārbauda 3-4 stundas tagad. Es esmu pārliecināts, ka man viss pieslēgts ir tiesības uz vietas. Es neredzu neko, kas varētu būt cosing to. |
|
| |||
| |||
| Norunāts doke. Jūs dzirdes 'pīkstienu' no amata?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Arī jūs varat apstiprināt GPU sēž pareizi, PCI-E porta un 6-pin ir pievienots pareizi?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| nav skaņas troksni. un GPU ir pilnīgi, kā arī 6 pin, kas iet uz GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iespējams MOBO nav uzstādīts pareizi un ir shorting par lietu.
| |||
| |||
| ALEX JŪSU GENIUS! LOL XD! kad jūs teicāt GPU varētu nebūt visu ceļu es gan, hmm .... un i skrēja uz datora, dabūja galvas lampas un ieņēma labu izskatu, un redzēja pēdējo collas karte tika ne visās veidā. , un tā strādāja! Es esmu tik laimīgs! mans temps ir paredzēti 20 * C katrā komponentā. TY! |
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums ir sakārtoti CP. Tas ir vienkāršs tiem, kill ya.