![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len som prepnúť prípadoch. Keď som po stlačení tlačidla štart sa zapne všetko, ale sledovať práve jede tam a späť s "no siganal" a potom prázdny, ako by šlo o siganal. pevný disk svetla sú aktívne. im takmer pozitívne i didnt skrutku do wireing. Čo mám robiť?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesmie byť nezdvořilý, ale CP "takmer pozitívne" neznamená, že rez. Re-check vaša elektroinštalácia, konkrétne na DVI / VGA kábla. Všetky odstup je v?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste iný sledovať?
| |||
| |||
| Monitor je v poriadku. Mám rechecked za 3-4 hodiny hned. Som si istý, že mám všetko zapojený na správnom mieste. Nevidím nič, čo by mohlo byť cosing to. |
|
| |||
| |||
| Dokom fajn. Ty vypočutie a 'pípnutie' z funkcie?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tiež môžete potvrdiť, že GPU je správne sedí v PCI-E portu a 6-pin je správne pripojený?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| beeping žiadny hluk. a GPU je v úplne rovnako ako 6 pin, že jede na GPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je možné, že Mobo nebol správne namontovaný a je skrat v prípadu.
| |||
| |||
| ALEX VAŠE génius! LOL XD! keď povedal, že GPU nemusí byť po celej ceste, aj keď, hmm .... a já jsem běžel k počítaču, mám hlavu svetlá a vzal dobré pozrieť a videl posledný palca na karte nebol v ceste. a fungovalo to! I'm so happy! moje temps sa nadol 20 * C v každej časti. TY! |
|
| |||
| |||
| Som rád, že máš to Zoradené CP. Je to jednoduché, ktoré sa ťa zabiť.