![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Све сам био пребацити случајевима. кад сам притисните дугме покреће окрене на све, али монитор само иде напред-назад са "не сиганал", а затим као празно ако га је имао сиганал. хард диск светла су активни. ИМ ЈА није готово позитивно зашарафити на уиреинг. Шта да радим?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бити примитиван ЦП али "готово позитивни" не престани. Поново проверите своје ожичење, посебно на ДВИ / ВГА кабл. Сви нерешена у?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Испробајте различите монитор?
| |||
| |||
| монитор је у реду. Имам рецхецкед сада за 3-4 сата. Сигуран сам да имам све што је прикључен на правом месту. Ја не видим ништа што би могло бити цосинг ово. |
|
| |||
| |||
| У реду доке. Те расправе а 'бип' из пост?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Такође, можете потврдити ГПУ седи исправно на ПЦИ-е луци, а 6-пин је спојен правилно?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| беепинг нема буке. и ГПУ је савршено, као и 6 пински који иде на ГПУ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могуће је мобо није правилно постављен је на кратко и на случај.
| |||
| |||
| АЛЕКС ВАШЕ А геније! ЛОЛ КСД! када је рекао ГПУ можда неће бити све онако како сам ипак, хмм .... и ја ишла на рачунар, добио глави лампица и узе добар изглед, и видио задњих надомак картица није била у свим начин. и то израђен! И'м СО ХАППЫ! мој Темпс су доле 20 * Ц на сваком компоненту. Тима! |
|
| |||
| |||
| Глад га имаш распоређене ЦП. То је једноставно убити оне које ыа.