![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все, що я зробив, перемикач випадках. при натисканні кнопки запуску все включається, але монітор просто йде вперед і назад без "Перетворювачі", а потім порожній, як ніби Перетворювачі. жорсткого диска ліхтарі є активними. І. М. майже позитивної Я Didn't зіпсувати wireing. Що я повинен робити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не грубити СР, але "майже позитивний" не різати. Re-перевірити проводку, зокрема, DVI / VGA кабель. Все в протистоянні?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте використати інший монітор?
| |||
| |||
| Монітор штрафу. Я перевірив ще раз на 3-4 години. Я впевнений, що у мене є всі підключено в потрібному місці. Я не бачу нічого, що б cosing цьому. |
|
| |||
| |||
| Окей Док. Ви почуєте 'Beep' з посади?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Крім того, ви можете підтвердити ГПУ сидить правильно в PCI-E порту і 6-контактний підключений правильно?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| НЕ звуковим шумом. і ГПУ в прекрасному, а також 6 шпильку, яка йде в ГПУ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, материнська плата була не обладнані належним чином і є коротке замикання у цій справі.
| |||
| |||
| АЛЕКС СВІЙ ГЕНІЙ! LOL XD! коли ви сказали, ГПУ може бути не у всіх я способом, хоча, хм .... Я побігла до комп'ютера, отримали голови лампу і взяв хороший погляд, і побачив останній дюйм на карті не було на всьому шляху. І це спрацювало! Я така щаслива! моя Temps є вниз 20 ° С в кожному компоненті. TY! |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали його відсортовано Ср Це простіші, що я вбив.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога при виборі справи! - Antec P180 Antec VS 900 VS CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Справа & блоки живлення | 15 | 22 березня 2009 23:20 |
| Windows звичаєм почала | ghbnic | Операційні системи Windows | 4 | 11 травня 2008 14:27 |
| Зміни Рам зараз комп'ютер звичаєм почала HELP! | kkhimji2001 | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 22 квітня 2008 11:51 |
| Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now | Polkigtry | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 січня 2008 02:06 |
| Мій комп'ютер звичаєм почала ОС! | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 11:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |