по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Помогни ми Build / Купете си основния компютър!

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 април 2007, 00:25
Новите държави Група

Default Помогни ми Build / Купете си основния компютър!

Привет.

Братовчед ми компютър наскоро отиде на юг (изключително бавни, за да направя нещо, не virii / шпионски софтуер, просто стар предполагам), и те се говори за получаване на нова.
Работата е там, те не играят игри на него. На всички. Те ще се използват за домашна и разглеждате в интернет.
Има няма смисъл модернизация, от една те имат, защото това е много бавен, и тя ще струва повече, отколкото в някои части нов.

Работата е там, че са построени преди компютрите, и аз съм вид на най-пулса с висок клас части, но когато става въпрос за основи, аз просто не знам какво е ... забави достатъчно, за да се струва!

Аз търсех в Dell, който е основна система, с 1GB RAM, A 3500 + процесор, 160gb HD, интегрирани графики, и 17 "монитор, за £ 342. Смятате ли, че е добре сделка? Знаеш ли Някой по-добър? А магазин също би било добре, защото те трябва най-скоро!

Може ли някой, моля да ми помогнете?
Old 15 април 2007, 02:49
Номер на групата

На първо място, ако отидеш Dell ще бъде осигурена от добър монитор, както и за "основа" (не ъпгрейди) система, конкурентна цена.

Но преди да отговаря напълно може да ви посъветва, ако той идва с Vista? Ако е така аз силно препоръчвам 2GB овен, дори ако те не са за игри.

Също така, тъй като тя е интегрирана gpu ще загуби част овен като графики чипсет ще открадне част от нея. (Вие може да бъде в състояние да се върнете към тази по подразбиране, 64MB в BIOS, но Dell са известните за ограничаване на достъпа до някои от точките в mobo на BIOS, вие също може да не).

Мога ли да поема CPU ви цитирам е AMD 3500? Ако е така му глоба за ползване, което цитирате, но дори и само за сърфиране в интернет и офис неща и все още ще препоръча Core2 Duo E4300 и E6300. Не е много повече пари, но и забележимо повишаване на ефективността на сравнително.

Ако все пак отидете на 2GB маршрут или core2 маршрут, не се купуват от Dell. Ако не можете да получите базова спецификационен PC с CPU / овен сума цитирани като Dell изтегли bloomin "щастието за ъпгрейди.

Ако искате да слизат на изграждане на път да ни уведомите.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 15 април 2007, 10:25
Новите държави Група

Ами, ние се завтече още вируса проверка днес, и това доведе до някои нови шпионски софтуер / virii. Имам отървем от тях, и да се прибави допълнително 512MB RAM. Оттогава той работи много по-плавно, а е достатъчно, за домашна работа.

Благодаря за помощта.
Old 22 април 2007, 08:24
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
На първо място, ако отидеш Dell ще бъде осигурена от добър монитор, както и за "основа" (не ъпгрейди) система, конкурентна цена.

Но преди да отговаря напълно може да ви посъветва, ако той идва с Vista? Ако е така аз силно препоръчвам 2GB овен, дори ако те не са за игри.

Също така, тъй като тя е интегрирана gpu ще загуби част овен като графики чипсет ще открадне част от нея. (Вие може да бъде в състояние да се върнете към тази по подразбиране, 64MB в BIOS, но Dell са известните за ограничаване на достъпа до някои от точките в mobo на BIOS, вие също може да не).

Мога ли да поема CPU ви цитирам е AMD 3500? Ако е така му глоба за ползване, което цитирате, но дори и само за сърфиране в интернет и офис неща и все още ще препоръча Core2 Duo E4300 и E6300. Не е много повече пари, но и забележимо повишаване на ефективността на сравнително.

Ако все пак отидете на 2GB маршрут или core2 маршрут, не се купуват от Dell. Ако не можете да получите базова спецификационен PC с CPU / овен сума цитирани като Dell изтегли bloomin "щастието за ъпгрейди.

Ако искате да слизат на изграждане на път да ни уведомите.
Аз няма да предлагаме да използвате Dell, те са само добро за бизнеса и офиси в моето мнение. При поръчка и да създавате своя Dell компютри те предлагат ли другите, и те добавят много пари.

Ако не сте, желаещи да закупят компютърна употреба www.pcworld.co.uk, Или създадете използвайки части от себе си.
Old 22 април 2007, 08:31
Администратор Група

Определено не се купуват от PC World.

Те са overpriced, 100 години на други онлайн места са по-добри и по £ 100 на евтини.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 април 2007, 09:45
Член Група

Те само проблем мисля, PC World, както е, че вие трябва да платите за година интернет вирус стена софтуер с вашата покупка. Аз имам моя компютър през януари време, така че вероятно има отстъпка.
Old 22 април 2007, 09:53
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от BlueEew View Post
Те само проблем мисля, PC World, както е, че вие трябва да платите за година интернет вирус стена софтуер с вашата покупка. Аз имам моя компютър през януари време, така че вероятно има отстъпка.
Не е нужно да купувате анти-вирус с покупката си, това е просто повечето хора са duped в нея.
Old 22 април 2007, 10:26
Член Група

Аз накрая купуват срещу вируса на софтуера, аз трябва все пак да не съм против.
Old 22 април 2007, 16:33
Забранени група

Дори не мисля за купуване мишка подложка от PC World.
PC World политиката не е да се даде дискове с операционна система на компютъра, така, когато тя отива круша форма не може да поправката или преформатирате др
Трябва да се вземат обратно към тях, за да го оправят.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc