![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Братовчед ми компютър наскоро отиде на юг (изключително бавни, за да направя нещо, не virii / шпионски софтуер, просто стар предполагам), и те се говори за получаване на нова. Работата е там, те не играят игри на него. На всички. Те ще се използват за домашна и разглеждате в интернет. Има няма смисъл модернизация, от една те имат, защото това е много бавен, и тя ще струва повече, отколкото в някои части нов. Работата е там, че са построени преди компютрите, и аз съм вид на най-пулса с висок клас части, но когато става въпрос за основи, аз просто не знам какво е ... забави достатъчно, за да се струва! Аз търсех в Dell, който е основна система, с 1GB RAM, A 3500 + процесор, 160gb HD, интегрирани графики, и 17 "монитор, за £ 342. Смятате ли, че е добре сделка? Знаеш ли Някой по-добър? А магазин също би било добре, защото те трябва най-скоро! Може ли някой, моля да ми помогнете? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На първо място, ако отидеш Dell ще бъде осигурена от добър монитор, както и за "основа" (не ъпгрейди) система, конкурентна цена. Но преди да отговаря напълно може да ви посъветва, ако той идва с Vista? Ако е така аз силно препоръчвам 2GB овен, дори ако те не са за игри. Също така, тъй като тя е интегрирана gpu ще загуби част овен като графики чипсет ще открадне част от нея. (Вие може да бъде в състояние да се върнете към тази по подразбиране, 64MB в BIOS, но Dell са известните за ограничаване на достъпа до някои от точките в mobo на BIOS, вие също може да не). Мога ли да поема CPU ви цитирам е AMD 3500? Ако е така му глоба за ползване, което цитирате, но дори и само за сърфиране в интернет и офис неща и все още ще препоръча Core2 Duo E4300 и E6300. Не е много повече пари, но и забележимо повишаване на ефективността на сравнително. Ако все пак отидете на 2GB маршрут или core2 маршрут, не се купуват от Dell. Ако не можете да получите базова спецификационен PC с CPU / овен сума цитирани като Dell изтегли bloomin "щастието за ъпгрейди. Ако искате да слизат на изграждане на път да ни уведомите.
|
| |||
| |||
| Ами, ние се завтече още вируса проверка днес, и това доведе до някои нови шпионски софтуер / virii. Имам отървем от тях, и да се прибави допълнително 512MB RAM. Оттогава той работи много по-плавно, а е достатъчно, за домашна работа. Благодаря за помощта. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако не сте, желаещи да закупят компютърна употреба www.pcworld.co.uk, Или създадете използвайки части от себе си. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Определено не се купуват от PC World.
| |||
| |||
| Те само проблем мисля, PC World, както е, че вие трябва да платите за година интернет вирус стена софтуер с вашата покупка. Аз имам моя компютър през януари време, така че вероятно има отстъпка. |
|
| |||
| |||
| Не е нужно да купувате анти-вирус с покупката си, това е просто повечето хора са duped в нея. |
|
| |||
| |||
| Аз накрая купуват срещу вируса на софтуера, аз трябва все пак да не съм против. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дори не мисля за купуване мишка подложка от PC World.
PC World политиката не е да се даде дискове с операционна система на компютъра, така, когато тя отива круша форма не може да поправката или преформатирате др Трябва да се вземат обратно към тях, за да го оправят. Моята система: #
|