menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Help Me Kompiluje / Koupit Základní počítačových!

Reply

Thread Nástroje
Old 15. duben 2007, 00:25
Nový člen skupiny

Default Help Me Kompiluje / Koupit Základní počítačových!

Ahoj.

Můj bratranec počítače nedávno odešel na jih (neuvěřitelně pomalý dělat cokoli, bez virů / spyware, stejně starý myslím), a že se jedná o získání nového.
Jde o to, nemají na něm hrát hry. Vůbec. Budou ji dělat domácí úkoly, a procházení internetu.
Neexistuje žádný bod, modernizace jedné mají, protože je velmi pomalý, a to by stálo víc než v části nové.

Jde o to, jsem postaven před počítačů a jsem druh on-se-puls s high-end díly, ale když přijde na základy, jen nevědí, co je ... pomalé dost se za to!

Byl jsem se podíváme na Dell, která má v základním systému, s 1 GB RAM, 3500 + procesor, 160GB HD, integrovanou grafikou, a 17 "monitor, za 342 liber. Myslíte si, že je v pořádku řešit? Znáte někdo lepší? A shop by také dobré, protože potřebuji ASAP!

Může mi někdo prosím pomoci?
Old 15. duben 2007, 02:49
Dárce Skupina

Za prvé, pokud si jdou Dell budete jisti dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenční ceny.

Ale dříve, než reagovat plně můžete poradit, pokud to přichází s průhled? Pokud ano, i vysoce doporučit 2 GB RAM, i když nejste hraní.

Také, jak se má integrované GPU ztratíte některé ram jako grafika čipsetu bude ukrást něco z něj. (Ty mohou být schopni tento reset do výchozího 64mb v BIOSu, ale jako Dell jsou obecně známa omezení přístupu na určité položky v mobo bios to si také nemusí).

Můžeme předpokládat, že i vám citovat cpu je AMD 3500? Pokud ano, pokuty za použití jste citací, ale i jen za surfování na internetu a kancelářské věci bych ještě doporučit Core2 Duo E4300 a E6300. Nic moc víc peněz, ale znatelný nárůst výkonu srovnatelně.

Nemáte-li jít o 2 GB trasy nebo core2 trase nebudou kupovat od společnosti Dell. Není-li můžete získat základní spec ks s cpu / ram Výše citovaný jako Dell účtovat bloomin 'štěstí pro upgrade.

Pokud chcete jít na vybudování trasy, dejte nám vědět.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 15. duben 2007, 10:25
Nový člen skupiny

Tak jsme spustili další virus check dnes, a to přinesl některé nové spyware / virů. Mám jich zbavit, a přidala další 512mb RAM. Od té doby je běh mnohem více hladce a je dostačující pro domácí.

Díky za pomoc.
Old 22. dubna 2007, 08:24
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Za prvé, pokud si jdou Dell budete jisti dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenční ceny.

Ale dříve, než reagovat plně můžete poradit, pokud to přichází s průhled? Pokud ano, i vysoce doporučit 2 GB RAM, i když nejste hraní.

Také, jak se má integrované GPU ztratíte některé ram jako grafika čipsetu bude ukrást něco z něj. (Ty mohou být schopni tento reset do výchozího 64mb v BIOSu, ale jako Dell jsou obecně známa omezení přístupu na určité položky v mobo bios to si také nemusí).

Můžeme předpokládat, že i vám citovat cpu je AMD 3500? Pokud ano, pokuty za použití jste citací, ale i jen za surfování na internetu a kancelářské věci bych ještě doporučit Core2 Duo E4300 a E6300. Nic moc víc peněz, ale znatelný nárůst výkonu srovnatelně.

Nemáte-li jít o 2 GB trasy nebo core2 trase nebudou kupovat od společnosti Dell. Není-li můžete získat základní spec ks s cpu / ram Výše citovaný jako Dell účtovat bloomin 'štěstí pro upgrade.

Pokud chcete jít na vybudování trasy, dejte nám vědět.
I nebude navrhovat pomocí Dell, které jsou dobré jen pro podniky a úřady v mé stanovisko. Při objednávce a vytvoření vašeho počítače Dell, které vám nabízejí jiné, a doplnit spoustu peněz.

Pokud jste si chtějí koupit počítač používat www.pcworld.co.uk, Nebo vytvořit pomocí části sami.
Old 22. dubna 2007, 08:31
Administrátor Skupina

Určitě nebudou kupovat od PC World.

Jsou předražený, 100 v ostatních online objekty jsou lépe a 100 liber je levnější.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. dubna 2007, 09:45
Člen Skupina

Jejich jediným problémem Myslím PC světa jako je to, že budete muset zaplatit za rok internetový virus software zeď s vaším nákupem. Mám počítač v lednu čas, tak jsem asi dostal slevu.
Old 22. dubna 2007, 09:53
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal BlueEew View Post
Jejich jediným problémem Myslím PC světa jako je to, že budete muset zaplatit za rok internetový virus software zeď s vaším nákupem. Mám počítač v lednu čas, tak jsem asi dostal slevu.
Nemusíte kupovat Anti-Virus s vaší koupi, je to prostě většina lidí jsou podvedeni do něj.
Old 22. dubna 2007, 10:26
Člen Skupina

I skončil nákupní anti virus software, já potřebuji stejně tak jsem to nevadí.
Old 22. dubna 2007, 16:33
Banned Skupina

Don't dokonce přemýšlet o koupi myši mat z PC World.
PC World politiku není, aby operační systém disků s PC, když to jde hrušeň tvaru Nemůžete opravy nebo přeformátujete atd.
Musíš to vzít zpátky na nich, aby si to opravit.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.