![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj.
Můj bratranec počítače nedávno odešel na jih (neuvěřitelně pomalý dělat cokoli, bez virů / spyware, stejně starý myslím), a že se jedná o získání nového. Jde o to, nemají na něm hrát hry. Vůbec. Budou ji dělat domácí úkoly, a procházení internetu. Neexistuje žádný bod, modernizace jedné mají, protože je velmi pomalý, a to by stálo víc než v části nové. Jde o to, jsem postaven před počítačů a jsem druh on-se-puls s high-end díly, ale když přijde na základy, jen nevědí, co je ... pomalé dost se za to! Byl jsem se podíváme na Dell, která má v základním systému, s 1 GB RAM, 3500 + procesor, 160GB HD, integrovanou grafikou, a 17 "monitor, za 342 liber. Myslíte si, že je v pořádku řešit? Znáte někdo lepší? A shop by také dobré, protože potřebuji ASAP! Může mi někdo prosím pomoci? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Za prvé, pokud si jdou Dell budete jisti dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenční ceny.
Ale dříve, než reagovat plně můžete poradit, pokud to přichází s průhled? Pokud ano, i vysoce doporučit 2 GB RAM, i když nejste hraní. Také, jak se má integrované GPU ztratíte některé ram jako grafika čipsetu bude ukrást něco z něj. (Ty mohou být schopni tento reset do výchozího 64mb v BIOSu, ale jako Dell jsou obecně známa omezení přístupu na určité položky v mobo bios to si také nemusí). Můžeme předpokládat, že i vám citovat cpu je AMD 3500? Pokud ano, pokuty za použití jste citací, ale i jen za surfování na internetu a kancelářské věci bych ještě doporučit Core2 Duo E4300 a E6300. Nic moc víc peněz, ale znatelný nárůst výkonu srovnatelně. Nemáte-li jít o 2 GB trasy nebo core2 trase nebudou kupovat od společnosti Dell. Není-li můžete získat základní spec ks s cpu / ram Výše citovaný jako Dell účtovat bloomin 'štěstí pro upgrade. Pokud chcete jít na vybudování trasy, dejte nám vědět.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak jsme spustili další virus check dnes, a to přinesl některé nové spyware / virů. Mám jich zbavit, a přidala další 512mb RAM. Od té doby je běh mnohem více hladce a je dostačující pro domácí.
Díky za pomoc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Pokud jste si chtějí koupit počítač používat www.pcworld.co.uk, Nebo vytvořit pomocí části sami. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Určitě nebudou kupovat od PC World.
|
|||
|
|||
|
Jejich jediným problémem Myslím PC světa jako je to, že budete muset zaplatit za rok internetový virus software zeď s vaším nákupem. Mám počítač v lednu čas, tak jsem asi dostal slevu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemusíte kupovat Anti-Virus s vaší koupi, je to prostě většina lidí jsou podvedeni do něj.
|
|
|
|||
|
|||
|
I skončil nákupní anti virus software, já potřebuji stejně tak jsem to nevadí.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Don't dokonce přemýšlet o koupi myši mat z PC World.