![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Az unokatestvérem számítógépén nemrég ment dél (hihetetlenül lassú csinálni semmit, nem virii / spyware, csak a régi azt hiszem), és arról beszélünk, kapok egy újat. Az a helyzet, nem játszunk rajta. Egyáltalán. Azt fogja használni, hogy nem házi, és böngészhet az interneten. Nincs értelme fejlesztésének egyik ezek, mert nagyon lassú, és ez többe kerül, mint a részek egy újat. Az a helyzet, van beépített számítógép előtt, és én vagyok az a fajta, az on-the-impulzusfrekvencia high-end alkatrészeket, de amikor az alapokat, csak nem tudom, mi van ... elég lassú is megéri! Már néztem a Dell, aki egy alap rendszer, 1GB RAM, a 3500 + processzor, 160GB HD, integrált grafikával, és egy 17 "monitor, a 342 £. Gondolod, hogy egy jól van szó? Tudja bárki jobb? A bolt is jó, mert szükség van egy ASAP! Tud valaki kérem, segítsen nekem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először is, ha mész Dell akkor lehetnek biztosak a jó monitor, és az "alap" (no-frissítésekhez) rendszer, a versenyképes ár. De mielőtt válaszol teljesen tud tanácsot, ha jön a Vista? ha igen, én nagyon ajánlom 2GB RAM még akkor is, ha már nem játék. Továbbá, amint azt egy integrált GPU akkor elveszítené ram, mint a grafikus chipkészlet ellopja egy részét. (Lehet, hogy a reset, hogy ez az alapértelmezett 64MB a BIOS-ban, de a Dell hírhedt korlátozzák a hozzáférést az egyes tételeket a mobo BIOS, meg nem is.) Can I vállalnak a CPU akkor árajánlat AMD 3500? ha igen, a bírság a használati Ön idézte, de még csak internet szörfözés és irodai cucc azt is ajánlja a Core2 Duo E4300 vagy E6300. Nem sokkal több pénzt, de figyelemre méltó teljesítmény növelése összehasonlíthatóan. Ha nem megy a 2gb útvonalon, vagy a core2 útvonalon, ne vásároljanak Dell. Hacsak nem lehet egy alap spec pc a CPU / RAM összeget a jegyzett Dell díjat a bloomin "szerencse a frissítéseket. Ha azt szeretnénk, hogy az útvonal kiépítése, tudassa velünk.
|
| |||
| |||
| Nos, mi futott tovább vírus ellenőrzi, ma, és azt hozta fel néhány új spyware / virii. Van megszabadulni, és a hozzáadott extra 512MB RAM. Azóta az fut sokkal zökkenőmentesen, és ez elegendő a házi feladatot. Köszi a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha szeretne vásárolni a számítógép-használat www.pcworld.co.uk, Vagy létrehozhat egy használó részei magad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Határozottan nem vásárolják a PC World.
| |||
| |||
| Csak azt hiszem, a probléma a PC-világ, hogy meg kell fizetni az év internetes vírus fal szoftvert vásárol. Megvan a számítógépet a januári idő, úgyhogy talán van kedvezmény. |
|
| |||
| |||
| Nem kell vásárolni anti-vírus vásárol, csak a legtöbb ember van duped rá. |
|
| |||
| |||
| Én végül a felvásárlást az anti vírus szoftver, kell egy amúgy is igen Nem baj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne is gondolj felvásárlási egér mat a PC World.