mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Help me build / Pirkti elementarių naudojimosi kompiuteriu!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 15, 2007, 00:25
Naujas Narys

Default Help me build / Pirkti elementarių naudojimosi kompiuteriu!

Labas.

Mano pusbrolio kompiuteris neseniai išvyko į pietus (neįtikėtinai lėtai nieko daryti, ne virii / spyware, tiesiog senas spėju), ir jie kalba apie tai, kaip nauja.
Dalykas yra, jie ne žaisti jį. Visuose. Jie bus naudoti jį daryti namų darbus, ir naršyti internete.
Nėra prasmės atnaujinti vieną jų, nes tai yra labai lėtas, ir tai gali kainuoti daugiau dalių nei naują.

Dalykas yra, aš pastatė kompiuterius ir anksčiau, ir aš natūra on-impulso su high-end dalių, tačiau, kai kalbama apie pradmenis, aš tiesiog nežinau, kas yra ... pakankamai lėtai, kad verta!

Aš ieškau ne "Dell", kuris yra pagrindinis sistemos su 1GB RAM, 3500 + procesoriaus, 160GB HD, integruota grafika, o 17 "monitorius, už £ 342. Ar manote, kad tai gerai elgtis? Ar žinote, kad kas geriau? parduotuvė pat būtų gerai, nes jie turi vieną ASAP!

Can someone please help me?
Old Balandis 15, 2007, 02:49
Donorų grupės

Pirma, jei jūs einate Dell Jums bus užtikrinta gera stebėti ir "base" (be atnaujinimų) sistemą konkurencinga kaina.

Tačiau prieš atsakant pilnai galite patarti, jei jis yra su Vista? jei taip, aš labai rekomenduoju 2GB RAM, net jei jie nėra žaidimo.

Be to, kaip ji turi integruotą GPU, prarasite kai avinas kaip grafika chipsetu bus pavogti kai ji. (Galite atstatyti tai numatytasis 64MB į BIOS, bet kaip "Dell" yra žinomi dėl ribojančių prieigą prie tam tikrų elementų MOBO BIOS, jūs taip pat negali būti).

Ar galiu manyti CPU Jūs citata AMD 3.500? jei taip baudos už naudojimąsi esate citavimo, bet net tik naršymo po internetą ir biuro Daiktai aš vis dar rekomenduoti Core2 Duo E4300 arba E6300. Ne daug daugiau pinigų, tačiau žymiai padidėjo rezultatus palyginti.

Jei eiti 2gb maršruto ar Core2 maršrutą, neperka iš "Dell". Nebent galite bazė spec pc su CPU / RAM dydis cituojamas kaip "Dell mokestis bloomin" likimas atnaujinimus.

Jei norite eiti statyti maršrutą praneškite mums.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Balandis 15, 2007, 10:25
Naujas Narys

Na, mes tęsėsi toliau viruso patikrinti šiandien, ir jis išvedė keletą naujų šnipinėjimo / virii. Aš atsikratyti jų, ir pridūrė, papildomai 512MB RAM. Nuo tada ji veikia daug sklandžiau, ir yra pakankamas namų.

Ačiū už pagalbą.
Old Balandis 22, 2007, 08:24
Narys

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Pirma, jei jūs einate Dell Jums bus užtikrinta gera stebėti ir "base" (be atnaujinimų) sistemą konkurencinga kaina.

Tačiau prieš atsakant pilnai galite patarti, jei jis yra su Vista? jei taip, aš labai rekomenduoju 2GB RAM, net jei jie nėra žaidimo.

Be to, kaip ji turi integruotą GPU, prarasite kai avinas kaip grafika chipsetu bus pavogti kai ji. (Galite atstatyti tai numatytasis 64MB į BIOS, bet kaip "Dell" yra žinomi dėl ribojančių prieigą prie tam tikrų elementų MOBO BIOS, jūs taip pat negali būti).

Ar galiu manyti CPU Jūs citata AMD 3.500? jei taip baudos už naudojimąsi esate citavimo, bet net tik naršymo po internetą ir biuro Daiktai aš vis dar rekomenduoti Core2 Duo E4300 arba E6300. Ne daug daugiau pinigų, tačiau žymiai padidėjo rezultatus palyginti.

Jei eiti 2gb maršruto ar Core2 maršrutą, neperka iš "Dell". Nebent galite bazė spec pc su CPU / RAM dydis cituojamas kaip "Dell mokestis bloomin" likimas atnaujinimus.

Jei norite eiti statyti maršrutą praneškite mums.
Nenorėčiau rekomenduojame naudoti Dell, jie yra tik geros verslo ir biurai, mano nuomone. Kai pirkimą ir kurti savo "Dell" kompiuteriuose jie jums pasiūlyti kiti, ir jie įdėti daug pinigų ant.

Jei yra norinčių įsigyti kompiuterio naudojimo www.pcworld.co.uk, Arba sukurti naudojant dalių save.
Old Balandis 22, 2007, 08:31
Administrator Grupė

Tikrai ne pirkti iš "PC World".

Jie labai brangių, 100's of kitų online vietų yra geriau ir £ 100 pigiau.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 22, 2007, 09:45
Narys

Jie tik problema manau, kad kompiuteriu pasaulyje, kaip tai, kad jūs turite mokėti už metus interneto virusas sienos programinės įrangos pirkimas. Aš savo kompiuteryje sausio laiko, kad aš turbūt turiu nuolaida.
Old Balandis 22, 2007, 09:53
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by BlueEew View Post
Jie tik problema manau, kad kompiuteriu pasaulyje, kaip tai, kad jūs turite mokėti už metus interneto virusas sienos programinės įrangos pirkimas. Aš savo kompiuteryje sausio laiko, kad aš turbūt turiu nuolaida.
Jūs neturite pirkti antivirusinę pirkimas, tai tiesiog dauguma žmonių yra duped į jį.
Old Balandis 22, 2007, 10:26
Narys

Aš baigėsi pirkti antivirusinę programinę įrangą, turiu viena vis tiek, kad aš ne protu.
Old Balandis 22, 2007, 16:33
Banned Group

Negalima net galvoti apie pirkimo pelės kilimėlis "PC World".
"PC World" politika yra ne teikti operacinės sistemos diskais su kompiuteriu, kad kai jis eina kriaušės formos negalima remontuoti ar performatuoti ir tt
Turite imtis ją atgal jiems to get it fixed.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sukurkite naują kompiuterį rayy General Hardware Chat 2 5 spalis 2009 11:34
Pirmasis kompiuteris Modifikacija jojo General Hardware Chat 1 6 liepa 2009 06:10
Computer Build jwall2004 General Hardware Chat 11 21 vasaris 2008 11:45
Pagrindinės Informatika kvalifikaciją? quinda BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Gegužė 13, 2007 10:06
Apie statyti naują kompiuterį Reuben General Hardware Chat 2 6 spalis 2006 01:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.