![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Mano pusbrolio kompiuteris neseniai išvyko į pietus (neįtikėtinai lėtai nieko daryti, ne virii / spyware, tiesiog senas spėju), ir jie kalba apie tai, kaip nauja. Dalykas yra, jie ne žaisti jį. Visuose. Jie bus naudoti jį daryti namų darbus, ir naršyti internete. Nėra prasmės atnaujinti vieną jų, nes tai yra labai lėtas, ir tai gali kainuoti daugiau dalių nei naują. Dalykas yra, aš pastatė kompiuterius ir anksčiau, ir aš natūra on-impulso su high-end dalių, tačiau, kai kalbama apie pradmenis, aš tiesiog nežinau, kas yra ... pakankamai lėtai, kad verta! Aš ieškau ne "Dell", kuris yra pagrindinis sistemos su 1GB RAM, 3500 + procesoriaus, 160GB HD, integruota grafika, o 17 "monitorius, už £ 342. Ar manote, kad tai gerai elgtis? Ar žinote, kad kas geriau? parduotuvė pat būtų gerai, nes jie turi vieną ASAP! Can someone please help me? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirma, jei jūs einate Dell Jums bus užtikrinta gera stebėti ir "base" (be atnaujinimų) sistemą konkurencinga kaina. Tačiau prieš atsakant pilnai galite patarti, jei jis yra su Vista? jei taip, aš labai rekomenduoju 2GB RAM, net jei jie nėra žaidimo. Be to, kaip ji turi integruotą GPU, prarasite kai avinas kaip grafika chipsetu bus pavogti kai ji. (Galite atstatyti tai numatytasis 64MB į BIOS, bet kaip "Dell" yra žinomi dėl ribojančių prieigą prie tam tikrų elementų MOBO BIOS, jūs taip pat negali būti). Ar galiu manyti CPU Jūs citata AMD 3.500? jei taip baudos už naudojimąsi esate citavimo, bet net tik naršymo po internetą ir biuro Daiktai aš vis dar rekomenduoti Core2 Duo E4300 arba E6300. Ne daug daugiau pinigų, tačiau žymiai padidėjo rezultatus palyginti. Jei eiti 2gb maršruto ar Core2 maršrutą, neperka iš "Dell". Nebent galite bazė spec pc su CPU / RAM dydis cituojamas kaip "Dell mokestis bloomin" likimas atnaujinimus. Jei norite eiti statyti maršrutą praneškite mums.
|
| |||
| |||
| Na, mes tęsėsi toliau viruso patikrinti šiandien, ir jis išvedė keletą naujų šnipinėjimo / virii. Aš atsikratyti jų, ir pridūrė, papildomai 512MB RAM. Nuo tada ji veikia daug sklandžiau, ir yra pakankamas namų. Ačiū už pagalbą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei yra norinčių įsigyti kompiuterio naudojimo www.pcworld.co.uk, Arba sukurti naudojant dalių save. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai ne pirkti iš "PC World".
| |||
| |||
| Jie tik problema manau, kad kompiuteriu pasaulyje, kaip tai, kad jūs turite mokėti už metus interneto virusas sienos programinės įrangos pirkimas. Aš savo kompiuteryje sausio laiko, kad aš turbūt turiu nuolaida. |
|
| |||
| |||
| Jūs neturite pirkti antivirusinę pirkimas, tai tiesiog dauguma žmonių yra duped į jį. |
|
| |||
| |||
| Aš baigėsi pirkti antivirusinę programinę įrangą, turiu viena vis tiek, kad aš ne protu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negalima net galvoti apie pirkimo pelės kilimėlis "PC World".
"PC World" politika yra ne teikti operacinės sistemos diskais su kompiuteriu, kad kai jis eina kriaušės formos negalima remontuoti ar performatuoti ir tt Turite imtis ją atgal jiems to get it fixed. Mano sistema: #
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sukurkite naują kompiuterį | rayy | General Hardware Chat | 2 | 5 spalis 2009 11:34 |
| Pirmasis kompiuteris Modifikacija | jojo | General Hardware Chat | 1 | 6 liepa 2009 06:10 |
| Computer Build | jwall2004 | General Hardware Chat | 11 | 21 vasaris 2008 11:45 |
| Pagrindinės Informatika kvalifikaciją? | quinda | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 13, 2007 10:06 |
| Apie statyti naują kompiuterį | Reuben | General Hardware Chat | 2 | 6 spalis 2006 01:43 |
| Temos įrankiai | |
| |