![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Mój kuzyn komputer niedawno wyszedł na południe (bardzo wolno robić nic, nie virii / spyware, tylko stare Chyba), a oni mówią o uzyskanie nowego. Rzecz jest nie gier na nią. Na wszystkich. Będą to robić za pomocą domową i przeglądać internet. Nie ma sensu modernizacja jednej mają, bo jest bardzo powolny, a to kosztować więcej niż w części nowej. Rzecz jest, mam zbudowane przed komputerami, a ja jestem rodzaju on-the-impuls z wysokiej klasy części, ale jeżeli chodzi o podstawy, I just don't know what is ... powolny wystarczy być warta! Mam był patrząc na Dell, który ma system podstawowy, z 1 GB pamięci RAM, a procesor 3500 +, 160 GB HD, zintegrowana grafika, a 17 "monitor, na £ 342. Myślisz, że jest dobrze zajmować? Czy wiesz, że ktoś lepiej? A sklep byłoby również dobrze, bo potrzebuję ASAP! Czy ktoś proszę mi pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, jeśli przejdziesz Dell będziesz zapewnić dobry monitor, a na "podstawy" (bez uaktualnień) systemu konkurencyjnej cenie. Ale zanim odpowiadać w pełni można doradzić, jeśli chodzi o Vista? I jeśli tak, to bardzo polecam 2GB RAM nawet jeżeli nie gra. Ponadto, jak to ma zintegrowany GPU będziesz stracić niektórzy barana jako grafika chipsetu będzie wykraść niektóre jej. (Można zresetować to domyślne 64MB w BIOS, ale jak Dell są notorycznie ograniczania dostępu do niektórych pozycji w Mobo BIOS, można również nie). Czy mogę założyć procesor jest cytatem jest AMD 3500? jeśli tak, to jego grzywny za korzystanie you're cytowanie, ale nawet dla tak internecie i biuro rzeczy i będzie w dalszym ciągu zalecamy Core2 Duo E4300 lub E6300. Nie wiele więcej pieniędzy, ale zauważalny wzrost wydajności porównywalnie. Jeśli go na trasie 2GB lub core2 trasy, nie kupują od firmy Dell. O ile można się oprzeć spec PC z CPU / RAM kwota podana jako Dell pobiera bloomin "fortunę na modernizacje. Jeśli chcesz, aby zejść do budowania trasy daj nam znać.
|
| |||
| |||
| Cóż, my prowadził dalsze wirusa sprawdzić dzisiaj, a wychował kilka nowych programów szpiegujących / virii. Mam ich pozbyć, a dodatkową 512MB pamięci RAM. Od tamtej pory jest uruchomiony wiele bardziej płynnie i jest wystarczająca do domowych. Dzięki za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli chcą kupić obsługi komputera www.pcworld.co.ukLub utworzyć przy użyciu części samodzielnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdecydowanie nie kupować z PC World.
| |||
| |||
| Oni tylko problem Myślę, PC World, jak jest to, że musisz zapłacić za rok internetu wirusa ściany oprogramowania z zakupu. Mam mój komputer w styczniu czas, więc prawdopodobnie dostałem zniżki. |
|
| |||
| |||
| Nie musisz kupować antywirusowego z zakupu, tylko większość osób duped do niego. |
|
| |||
| |||
| I zakończył się skup anty wirus oprogramowanie, ja potrzebuję, więc i tak nie myślą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nawet nie myślisz o zakupie myszy mat z PC World.
PC World polityki nie jest do systemu operacyjnego z dysku komputera tak, gdy idzie o kształcie gruszki Nie można naprawić lub sformatować itp. Musisz wziąć go z powrotem do nich, aby to ustalić. My System: #
|
![]() |
|
| Zakładki |