menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Help Me Kompiluje / Kúpiť Základné počítačových!

Reply

Thread Tools
Old 15. apríl 2007, 00:25
Nový člen skupiny

Default Help Me Kompiluje / Kúpiť Základné počítačových!

Ahoj.

Môj bratranec počítače nedávno odišiel na juh (neuveriteľne pomalý robiť čokoľvek, bez vírusov / spyware, rovnako starý myslím), a že sa jedná o získanie nového.
Ide o to, nemajú na ňom hrať hry. Vôbec. Budú ju robiť domáce úlohy, a prehliadania internetu.
Neexistuje žiadny bod, modernizácia jednej majú, pretože je veľmi pomalý, a to by stálo viac ako v časti novej.

Ide o to, som postavený pred počítačov a som druh on-sa-pulz s high-end diely, ale keď príde na základy, len nevedia, čo je ... pomalé dost sa za to!

Bol som sa pozrieme na Dell, ktorá má v základnom systéme, s 1 GB RAM, 3500 + procesor, 160GB HD, integrovanou grafikou, a 17 "monitor, za 342 libier. Myslíte si, že je v poriadku riešiť? Poznáte někdo lepší? A shop by tiež dobré, pretože potrebujem ASAP!

Môže mi niekto prosím pomôcť?
Old 15. apríl 2007, 02:49
Darcu Skupina

Po prvé, ak si idú Dell budete istí dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenčné ceny.

Ale skôr, ako reagovať plne môžete poradiť, ak to prichádza s priehľad? Ak áno, aj vysoko odporučiť 2 GB RAM, aj keď nie ste hranie.

Tiež, ako sa má integrované GPU stratíte niektoré ram ako grafika čipsetu bude ukradnúť niečo z neho. (Tie môžu byť schopní tento reset do východzieho 64mb v BIOSu, ale ako Dell sú všeobecne známa obmedzení prístupu na určité položky v Mobo bios to si tiež nemusí).

Môžeme predpokladať, že aj vám citovať cpu je AMD 3500? Ak áno, pokuty za použitia ste citátom, ale aj len za surfovanie na internete a kancelárske veci bych ešte odporučiť Core2 Duo E4300 a E6300. Nič moc viac peňazí, ale citeľný nárast výkonu porovnateľne.

Nemáte-li ísť o 2 GB trasy alebo Core2 trase nebudú kupovať od spoločnosti Dell. Ak môžete získať základné spec ks s cpu / ram Vyššie citovaný ako Dell účtovať bloomin 'šťastie pre upgrade.

Ak chcete ísť na vybudovanie trasy, dajte nám vedieť.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 15. apríl 2007, 10:25
Nový člen skupiny

Tak sme spustili ďalšie virus check dnes, a to priniesol niektoré nové spyware / vírusov. Mám ich zbaviť, a pridala ďalšie 512mb RAM. Od tej doby je beh oveľa viac problémov a je postačujúce pre domáce.

Vďaka za pomoc.
Old 22. apríla 2007, 08:24
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Po prvé, ak si idú Dell budete istí dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenčné ceny.

Ale skôr, ako reagovať plne môžete poradiť, ak to prichádza s priehľad? Ak áno, aj vysoko odporučiť 2 GB RAM, aj keď nie ste hranie.

Tiež, ako sa má integrované GPU stratíte niektoré ram ako grafika čipsetu bude ukradnúť niečo z neho. (Tie môžu byť schopní tento reset do východzieho 64mb v BIOSu, ale ako Dell sú všeobecne známa obmedzení prístupu na určité položky v Mobo bios to si tiež nemusí).

Môžeme predpokladať, že aj vám citovať cpu je AMD 3500? Ak áno, pokuty za použitia ste citátom, ale aj len za surfovanie na internete a kancelárske veci bych ešte odporučiť Core2 Duo E4300 a E6300. Nič moc viac peňazí, ale citeľný nárast výkonu porovnateľne.

Nemáte-li ísť o 2 GB trasy alebo Core2 trase nebudú kupovať od spoločnosti Dell. Ak môžete získať základné spec ks s cpu / ram Vyššie citovaný ako Dell účtovať bloomin 'šťastie pre upgrade.

Ak chcete ísť na vybudovanie trasy, dajte nám vedieť.
I nebude navrhovať pomocou Dell, ktoré sú dobré len pre podniky a orgány v mojej stanovisko. Pri objednávke a vytvorenie vášho počítača Dell, ktoré vám ponúkajú iné, a doplniť veľa peňazí.

Ak ste si chcú kúpiť počítač používať www.pcworld.co.uk, Alebo vytvoriť pomocou časti sami.
Old 22. apríla 2007, 08:31
Administrátor Skupina

Určite nebudú kupovať od PC World.

Sú předražený, 100 v ostatných online objekty sú lepšie a 100 libier je lacnejšia.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. apríla 2007, 09:45
Člen Skupina

Ich jediným problémom Myslím PC sveta ako je to, že budete musieť zaplatiť za rok internetový vírus softvér stenu s vašim nákupom. Mám počítač v januári čas, tak som asi dostal zľavu.
Old 22. apríla 2007, 09:53
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal BlueEew View Post
Ich jediným problémom Myslím PC sveta ako je to, že budete musieť zaplatiť za rok internetový vírus softvér stenu s vašim nákupom. Mám počítač v januári čas, tak som asi dostal zľavu.
Nemusíte kupovať Anti-Virus s vašou kúpe, je to prostě väčšina ľudí sú podvedení do neho.
Old 22. apríla 2007, 10:26
Člen Skupina

I skončil nákupný anti virus software, já potrebujem rovnako tak som to nevadí.
Old 22. apríla 2007, 16:33
Banned Skupina

Don't dokonca premýšľať o kúpe myši mat z PC World.
PC World politiku nie je, aby operačný systém diskov s PC, keď to ide hruška tvare Nemôžete opravy alebo přeformátujete atď
Musíš to vziať späť na nich, aby si to opraviť.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vytvoriť nový počítač Rayy Všeobecné Hardware Chat 2 5.října 2009 11:34
Prvé počítačové Kompiluje JoJo Všeobecné Hardware Chat 1 6. júl 2009 06:10
Počítačové Kompiluje jwall2004 Všeobecné Hardware Chat 11 21. februára 2008 11:45
Základné počítačové využitie kvalifikácií? Quindi Všeobecné Software Chat 2 13. mája 2007 10:06
O vybudovanie nového počítača Ruben Všeobecné Hardware Chat 2 6. októbra 2006 01:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.