![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Môj bratranec počítače nedávno odišiel na juh (neuveriteľne pomalý robiť čokoľvek, bez vírusov / spyware, rovnako starý myslím), a že sa jedná o získanie nového. Ide o to, nemajú na ňom hrať hry. Vôbec. Budú ju robiť domáce úlohy, a prehliadania internetu. Neexistuje žiadny bod, modernizácia jednej majú, pretože je veľmi pomalý, a to by stálo viac ako v časti novej. Ide o to, som postavený pred počítačov a som druh on-sa-pulz s high-end diely, ale keď príde na základy, len nevedia, čo je ... pomalé dost sa za to! Bol som sa pozrieme na Dell, ktorá má v základnom systéme, s 1 GB RAM, 3500 + procesor, 160GB HD, integrovanou grafikou, a 17 "monitor, za 342 libier. Myslíte si, že je v poriadku riešiť? Poznáte někdo lepší? A shop by tiež dobré, pretože potrebujem ASAP! Môže mi niekto prosím pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, ak si idú Dell budete istí dobrý monitor, a na 'base' (ne upgrade) systém konkurenčné ceny. Ale skôr, ako reagovať plne môžete poradiť, ak to prichádza s priehľad? Ak áno, aj vysoko odporučiť 2 GB RAM, aj keď nie ste hranie. Tiež, ako sa má integrované GPU stratíte niektoré ram ako grafika čipsetu bude ukradnúť niečo z neho. (Tie môžu byť schopní tento reset do východzieho 64mb v BIOSu, ale ako Dell sú všeobecne známa obmedzení prístupu na určité položky v Mobo bios to si tiež nemusí). Môžeme predpokladať, že aj vám citovať cpu je AMD 3500? Ak áno, pokuty za použitia ste citátom, ale aj len za surfovanie na internete a kancelárske veci bych ešte odporučiť Core2 Duo E4300 a E6300. Nič moc viac peňazí, ale citeľný nárast výkonu porovnateľne. Nemáte-li ísť o 2 GB trasy alebo Core2 trase nebudú kupovať od spoločnosti Dell. Ak môžete získať základné spec ks s cpu / ram Vyššie citovaný ako Dell účtovať bloomin 'šťastie pre upgrade. Ak chcete ísť na vybudovanie trasy, dajte nám vedieť.
|
| |||
| |||
| Tak sme spustili ďalšie virus check dnes, a to priniesol niektoré nové spyware / vírusov. Mám ich zbaviť, a pridala ďalšie 512mb RAM. Od tej doby je beh oveľa viac problémov a je postačujúce pre domáce. Vďaka za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak ste si chcú kúpiť počítač používať www.pcworld.co.uk, Alebo vytvoriť pomocou časti sami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určite nebudú kupovať od PC World.
| |||
| |||
| Ich jediným problémom Myslím PC sveta ako je to, že budete musieť zaplatiť za rok internetový vírus softvér stenu s vašim nákupom. Mám počítač v januári čas, tak som asi dostal zľavu. |
|
| |||
| |||
| Nemusíte kupovať Anti-Virus s vašou kúpe, je to prostě väčšina ľudí sú podvedení do neho. |
|
| |||
| |||
| I skončil nákupný anti virus software, já potrebujem rovnako tak som to nevadí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't dokonca premýšľať o kúpe myši mat z PC World.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vytvoriť nový počítač | Rayy | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 5.října 2009 11:34 |
| Prvé počítačové Kompiluje | JoJo | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 6. júl 2009 06:10 |
| Počítačové Kompiluje | jwall2004 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 21. februára 2008 11:45 |
| Základné počítačové využitie kvalifikácií? | Quindi | Všeobecné Software Chat | 2 | 13. mája 2007 10:06 |
| O vybudovanie nového počítača | Ruben | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 6. októbra 2006 01:43 |
| Thread Tools | |
| |