мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хелп ме Буилд / Купите Басиц Цомпутер!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 тра 2007, 00:25
Нови члан групе

Default Хелп ме Буилд / Купите Басиц Цомпутер!

Здраво.

Моја сестрична је недавно отишао рачунар југа (невероватно споро учинити ништа, нема вири / спыуаре, само стари мислим), а они причају о добијању нови.
Ствар је да не играмо на себи. Ат алл. Они ће се помоћу то радити домаћу, и прегледање Интернета.
Нема тачке надоградњу једне су, јер је врло споро, а да би трошкови у више делова него нови.

Ствар је, ја сам рачунара изграђена пре, а ја сам тип он-тхе-импулс са хигх-енд делова, али када се ради о основама, само не знам шта је ... довољно споро да се исплати!

ЈА имати био хандсоме код Делл, који је основни систем, са 1ГБ РАМ-а, а 3500 + процесор, 160ГБ ХД, интегрисана графика, а 17 "монитор, за £ 342. Мислите ли да је у реду носити? Знате ли ико боље? Трговина би такође бити добар, јер им је потребан један АСАП!

Може неко помоћ мене угодити?
Old 15 тра 2007, 02:49
Донаторска Група

Прво, ако идете Делл ћете бити сигурни у добар монитор, а за 'базу' (без надоградње) система конкурентну цену.

Али пре него што можете реаговати потпуно саветовати ако то долази са видик? ако је тако ја високо препоручити 2ГБ РАМ-а, чак и ако то није гаминг.

Исто тако, као да има интегрисани ГПУ ћете изгубити неке овна као графика цхипсет ће украсти неке од ње. (Ви мај моћи поново ову на подразумевану 64МБ у БИОС-у, али као што су Делл злогласне за ограничавање приступа на одређене ставке у мобо БИОС, такође мај не).

Могу ли преузети ЦПУ вас цитат је АМД 3500? ако је тако његова фина за коришћење сте цитирање, али чак и за само сурфовање интернетом и канцеларијске ствари бих још препоручити Цоре2 Дуо Е4300 или Е6300. Не много више новца, али је примјетан пораст у перформансама цомпараблы.

Ако се иде на пут 2ГБ или цоре2 руте, не купују од Делл. Осим ако не могу добити основне спец ПЦ са ЦПУ / рам износ котира као Делл зарачунава блоомин 'среће за надограђује.

Ако желите ићи доле изградити пут да нас обавестите.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 15 тра 2007, 10:25
Нови члан групе

Па, ми еарлы даљих вирус цхецк данас, и то доведе до неке нове спыуаре / вири. ЈА је добио ослободити од њих, и додао додатни 512МБ РАМ-а. Од тада, он је пуно више тече глатко, те је довољно за домаћу задатак.

Хвала за један дан помоћ.
Old 22 тра 2007, 08:24
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Прво, ако идете Делл ћете бити сигурни у добар монитор, а за 'базу' (без надоградње) система конкурентну цену.

Али пре него што можете реаговати потпуно саветовати ако то долази са видик? ако је тако ја високо препоручити 2ГБ РАМ-а, чак и ако то није гаминг.

Исто тако, као да има интегрисани ГПУ ћете изгубити неке овна као графика цхипсет ће украсти неке од ње. (Ви мај моћи поново ову на подразумевану 64МБ у БИОС-у, али као што су Делл злогласне за ограничавање приступа на одређене ставке у мобо БИОС, такође мај не).

Могу ли преузети ЦПУ вас цитат је АМД 3500? ако је тако његова фина за коришћење сте цитирање, али чак и за само сурфовање интернетом и канцеларијске ствари бих још препоручити Цоре2 Дуо Е4300 или Е6300. Не много више новца, али је примјетан пораст у перформансама цомпараблы.

Ако се иде на пут 2ГБ или цоре2 руте, не купују од Делл. Осим ако не могу добити основне спец ПЦ са ЦПУ / рам износ котира као Делл зарачунава блоомин 'среће за надограђује.

Ако желите ићи доле изградити пут да нас обавестите.
Не бих Саветујемо употребу Делл, они су добри само за пословне и канцеларије по мом мишљењу. Када наручујете и креирање Вашег Делл рачунара, они вам понудити другима, и они додај пуно новаца на.

Ако желе купити рачунар користите ууу.пцуорлд.цо.ук, Или направити користећи делове себе.
Old 22 тра 2007, 08:31
Администратор Гроуп

Дефинитивно не купују из ПЦ Уорлд.

Они су оверприцед, 100 и других онлине места су боље и јефтиније је 100 £.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 22 тра 2007, 09:45
Мембер Гроуп

Они једини проблем мислим да је ПЦ свет као да морате да платите за годину интернет зид вирус софтвер са вашом куповином. ЈА је добио мој рачунар у јануар време, тако да сам вјероватно добила попуст.
Old 22 тра 2007, 09:53
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы БлуеЕеу View Post
Они једини проблем мислим да је ПЦ свет као да морате да платите за годину интернет зид вирус софтвер са вашом куповином. ЈА је добио мој рачунар у јануар време, тако да сам вјероватно добила попуст.
Не морате да купите антивирусни уз куповину, то је само дупед су већина људи у њу.
Old 22 тра 2007, 10:26
Мембер Гроуп

И на крају куповине проту-вирус софтвер, ионако ми треба једна па нисам уму.
Old 22 тра 2007, 16:33
Аустин Гроуп

Не размишљам о куповини моусе мат из ПЦ Уорлд.
ПЦ Уорлд правило да се не дају оперативног система дискова са рачунаром па кад иде у облику крушке не можете поправити или реформатизовати итд
Треба узети га натраг у њима за добити то фиксно.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Направите нови рачунар раыы Генерал Хардуаре Цхат 2 5. Окт 2009 11:34
Прво Рачунар Буилд јојо Генерал Хардуаре Цхат 1 6. јула 2009 06:10
Цомпутер Буилд јуалл2004 Генерал Хардуаре Цхат 11 21 фебруар 2008 11:45
Басиц Цомпутер Усаге квалификације? куинда Уопштено Софтуаре Цхат 2 13 мај 2007 10:06
О изградити ново рачунар Рубен Генерал Хардуаре Цхат 2 6 октобар 2006 01:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц