![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Kuzenim bilgisayarında son güneye (inanılmaz bir şey yapmak, hiçbir virii yavaş / casus yazılım, sadece sanırım eski) gitti ve yeni bir elde sözediyoruz. Bu şey, bunlar üzerinde oynamak kalmamasıdır. At all. Bu ev ödevi için, kullanmadan olacak ve internet tarayabilirsiniz. There is no noktası da var, biri, çünkü çok yavaş yükselterek, ve yeni bir tane daha parça daha fazla mal olacaktır. Şey, ben yerleşik bilgisayar önce, ve yüksek uç parçaları ile darbeli, ancak bu temel gelir, ben sadece ne olduğunu bilmiyorum ben tür am ... Yeterince yavaş değer olarak! Ben Dell, bir temel sistem vardır at 1GB RAM, 3500 + işlemci ile 160gb HD, entegre grafik ve 17 "monitör, £ 342 için. Herhangi bir anlaşma tamam mı? Arıyordum var biliyor musun herkes daha iyi? çünkü bir ASAP gereken bir dükkan da iyi olurdu! Biri bana yardım eder misiniz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Öncelikle, eğer ve Dell iyi bir monitörün emin olacaksınız, gidin 'Temel' (hayır yükseltmeleri) sistemi rekabetçi bir fiyat için. Ama eğer Vista ile gelen tam size tavsiyelerde bulunabilir yanıt önce? Eğer bu yüzden son derece 2GB RAM önerilir bile oyun değil. Ayrıca, bu grafik chipseti bazı of çalmak size bazı koç kaybetmek olacak entegre bir GPU var. (Bunu BIOS'unda varsayılan 64MB bu sıfırlamak için, ancak Dell bir mobo's BIOS bazı öğeler erişimi kısıtlayan için en kötü üne sahip olabilir, ayrıca Mayıs değil). I Alıntıyla CPU varsayabiliriz AMD 3500 nedir? eğer böyle ise, ancak yine de Core2 Duo E4300 ve E6300 tavsiye ederim sadece internette gezinmek ve ofis şeyler bile için teklif ettiğiniz kullanım için iyi. Çok daha fazla para, ama performansı farkedilir bir artış karşılaştırılabilir. Eğer veya core2 rota, Dell'den satın Don't 2GB rota gidin. Siz CPU ile özel PC / RAM miktarı Dell ücreti yükseltmeleri için bir bloomin 'servet olarak aktardığı bir temel alabilirsiniz. Eğer bize bildirin rota oluşturmak aşağı gitmek istiyorum.
|
| |||
| |||
| Peki, bugün yeni bir virüs kontrol etti ve / virii yeni casus yazılım sahiplendiler. I got onlardan kurtulmak ve bir 512MB RAM ekledi. O zamandan beri, daha düzgün, çok çalışan ve ev ödevi için yeterlidir. Yardım için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer bilgisayar kullanmaya almak isteyen vardır www.pcworld.co.ukYa da kendiniz parçaları kullanarak oluşturabilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kesinlikle PC Dünya satın yoktur.
| |||
| |||
| Bunlar PC dünya olarak bu satın alma ile yıl İnternet virüs duvarı yazılımı için ödemek zorunda olduğunu düşünüyorum tek sorun. Ben, bu yüzden belki de bir indirim var Ocak zamanda benim bilgisayar var. |
|
| |||
| |||
| Anti almak gerekmez-virüs satın alma ile, sadece insanların çoğu bunu bir duped vardır. |
|
| |||
| |||
| Ben anti virüs yazılımı satın sonunda, ben yine bende akılda didn't gerekli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't bile hakkında bilgisayar dünya bir fare altlığı almayı düşünüyorum.
PC World politika PC ile zaman armut YOU onarım ya da yeniden biçimlendirmek vs şeklinde gider Sistemi diskler İşletim vermek için değil Onlara bunu sabit almak için geri almak zorunda. Benim Sistemi: #
|
![]() |
|
| Bookmarks |