менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Допомога мені побудувати / купити базової комп'ютерної!

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 квітня 2007, 00:25
Нові члени групи

Default Допомога мені побудувати / купити базової комп'ютерної!

Здравствуйте.

Мій кузен комп'ютера останнім часом пішли Південь (жахливо повільним, нічого робити не virii / Spyware, просто старий мені здається), і вони говорять про отримання нового.
Справа в тому, вони не грають в ігри на ньому. На всіх. Вони будуть використовувати його, щоб робити домашнє завдання, і в Інтернеті.
Існує ніякого сенсу модернізацію одного у них є, тому що це дуже повільно, і це буде коштувати більше частин, ніж нові.

Справа в тому, я збудував перед комп'ютерами, і я родом з на-імпульсу з високим частин кінця, але коли мова йде про основи, я просто не знаю, що це ... досить повільно для того варте!

Я дивився на Dell, який має основної системи, 1GB RAM, 3500 + процесор, 160GB HD, вбудована графіка, а 17 "монітор, за £ 342. Як ви думаєте, що це справа чи добре ви знаєте будь-якого краще? магазину буде також добре, тому що їм потрібна одна ASAP!

Може хтось мені допомогти?
Old 15 квітня 2007, 02:49
Донор групи

По-перше, якщо ви йдете Dell ви будете впевнені у хорошому моніторі, і до "базу" (немає оновлень) система конкурентоспроможною ціною.

Але перш ніж дати відповідь повністю ви можете порадити, якщо він приходить з Vista? У цьому випадку я настійно рекомендую 2GB RAM, навіть якщо вони не ігри.

Крім того, як воно інтегрованим графічним ви втратите деякий оперативної пам'яті в якості графічного чіпсета, вкраде частина його. (Ви зможете скинути до 64 МБ за умовчанням в BIOS, але, як Dell відомо, для обмеження доступу до певних пунктів в BIOS системних плат, вам також не може).

Можу я вважати процесор ви цитата AMD 3500? Якщо так свій штраф за використання ви цитуєте, але навіть просто інтернет-серфінг і я Stuff служба буде як і раніше рекомендується Core 2 Duo E4300 і E6300. Не набагато більше грошей, але помітне збільшення продуктивності порівнянна.

Якщо йти 2GB маршрут або Core2 маршрут, не купувати у Dell. Якщо ви не можете отримати базі специфікації ПК з CPU / RAM суму кваліфікується як Dell заряд щастя паршива 'для оновлення.

Якщо ви хочете йти зі створення маршруту дайте нам знати.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 15 квітня 2007, 10:25
Нові члени групи

Ну, ми побігли в подальшій перевірці вірусів сьогодні, а він приніс якісь нові Spyware / virii. Я позбувся від них, і додала додаткові 512 МБ ОЗУ. З тих пір він працює набагато більш гладко, і є достатнім для виконання домашніх завдань.

Дякуємо за допомогу.
Old 22 квітня 2007, 08:24
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
По-перше, якщо ви йдете Dell ви будете впевнені у хорошому моніторі, і до "базу" (немає оновлень) система конкурентоспроможною ціною.

Але перш ніж дати відповідь повністю ви можете порадити, якщо він приходить з Vista? У цьому випадку я настійно рекомендую 2GB RAM, навіть якщо вони не ігри.

Крім того, як воно інтегрованим графічним ви втратите деякий оперативної пам'яті в якості графічного чіпсета, вкраде частина його. (Ви зможете скинути до 64 МБ за умовчанням в BIOS, але, як Dell відомо, для обмеження доступу до певних пунктів в BIOS системних плат, вам також не може).

Можу я вважати процесор ви цитата AMD 3500? Якщо так свій штраф за використання ви цитуєте, але навіть просто інтернет-серфінг і я Stuff служба буде як і раніше рекомендується Core 2 Duo E4300 і E6300. Не набагато більше грошей, але помітне збільшення продуктивності порівнянна.

Якщо йти 2GB маршрут або Core2 маршрут, не купувати у Dell. Якщо ви не можете отримати базі специфікації ПК з CPU / RAM суму кваліфікується як Dell заряд щастя паршива 'для оновлення.

Якщо ви хочете йти зі створення маршруту дайте нам знати.
Я не рекомендую використовувати Dell, вони добрі лише для бізнесу та управління, на мій погляд. При замовленні і створення ваших комп'ютерах Dell вони пропонують вам інші, і вони додають багато грошей.

Якщо ви хочете купити комп'ютер www.pcworld.co.uk, Або створити за допомогою частин себе.
Old 22 квітня 2007, 08:31
Адміністратор групи

Жодному разі не купуйте від PC World.

Вони є завищеними, 100, про інші онлайн Місця краще і £ 100 дешевше.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 квітня 2007, 09:45
Член групи

Вони тільки проблему, я думаю ПК світу є те, що вам доведеться платити за вірусу році інтернет стіни програмне забезпечення з покупкою. Я отримав мій комп'ютер під час січні так що я, ймовірно, отримав знижку.
Old 22 квітня 2007, 09:53
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав BlueEew View Post
Вони тільки проблему, я думаю ПК світу є те, що вам доведеться платити за вірусу році інтернет стіни програмне забезпечення з покупкою. Я отримав мій комп'ютер під час січні так що я, ймовірно, отримав знижку.
Вам не доведеться купувати антивірусні з вашою покупкою, просто більшість людей обмануті у неї.
Old 22 квітня 2007, 10:26
Член групи

Врешті-решт я покупку антивірусного програмного забезпечення, мені потрібно в будь-якому випадку один і я не заперечувала.
Old 22 квітня 2007, 16:33
Забороненої угруповання

Навіть не думайте про покупку миші килимок від PC World.
Світ ПК політика не дати Операційна система дисків з ПК так, коли це йде грушоподібної форми Ви не можете ремонту або переформатувати т.д.
Треба взяти його назад до них, щоб отримати її виправити.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Новий комп'ютер Build rayy Генеральний обладнання чат 2 5 жовтня 2009 11:34
Перший комп'ютер Build JoJo Генеральний обладнання чат 1 6 липня 2009 06:10
Комп'ютерні Build jwall2004 Генеральний обладнання чат 11 21 лютого 2008 11:45
Основний використання комп'ютерної техніки кваліфікації? quinda General Software чат 2 13 травня 2007 10:06
Чи збирається побудувати новий комп'ютер Рувим Генеральний обладнання чат 2 6 жовтня 2006 01:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.