![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Мій кузен комп'ютера останнім часом пішли Південь (жахливо повільним, нічого робити не virii / Spyware, просто старий мені здається), і вони говорять про отримання нового. Справа в тому, вони не грають в ігри на ньому. На всіх. Вони будуть використовувати його, щоб робити домашнє завдання, і в Інтернеті. Існує ніякого сенсу модернізацію одного у них є, тому що це дуже повільно, і це буде коштувати більше частин, ніж нові. Справа в тому, я збудував перед комп'ютерами, і я родом з на-імпульсу з високим частин кінця, але коли мова йде про основи, я просто не знаю, що це ... досить повільно для того варте! Я дивився на Dell, який має основної системи, 1GB RAM, 3500 + процесор, 160GB HD, вбудована графіка, а 17 "монітор, за £ 342. Як ви думаєте, що це справа чи добре ви знаєте будь-якого краще? магазину буде також добре, тому що їм потрібна одна ASAP! Може хтось мені допомогти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, якщо ви йдете Dell ви будете впевнені у хорошому моніторі, і до "базу" (немає оновлень) система конкурентоспроможною ціною. Але перш ніж дати відповідь повністю ви можете порадити, якщо він приходить з Vista? У цьому випадку я настійно рекомендую 2GB RAM, навіть якщо вони не ігри. Крім того, як воно інтегрованим графічним ви втратите деякий оперативної пам'яті в якості графічного чіпсета, вкраде частина його. (Ви зможете скинути до 64 МБ за умовчанням в BIOS, але, як Dell відомо, для обмеження доступу до певних пунктів в BIOS системних плат, вам також не може). Можу я вважати процесор ви цитата AMD 3500? Якщо так свій штраф за використання ви цитуєте, але навіть просто інтернет-серфінг і я Stuff служба буде як і раніше рекомендується Core 2 Duo E4300 і E6300. Не набагато більше грошей, але помітне збільшення продуктивності порівнянна. Якщо йти 2GB маршрут або Core2 маршрут, не купувати у Dell. Якщо ви не можете отримати базі специфікації ПК з CPU / RAM суму кваліфікується як Dell заряд щастя паршива 'для оновлення. Якщо ви хочете йти зі створення маршруту дайте нам знати.
|
| |||
| |||
| Ну, ми побігли в подальшій перевірці вірусів сьогодні, а він приніс якісь нові Spyware / virii. Я позбувся від них, і додала додаткові 512 МБ ОЗУ. З тих пір він працює набагато більш гладко, і є достатнім для виконання домашніх завдань. Дякуємо за допомогу. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви хочете купити комп'ютер www.pcworld.co.uk, Або створити за допомогою частин себе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жодному разі не купуйте від PC World.
| |||
| |||
| Вони тільки проблему, я думаю ПК світу є те, що вам доведеться платити за вірусу році інтернет стіни програмне забезпечення з покупкою. Я отримав мій комп'ютер під час січні так що я, ймовірно, отримав знижку. |
|
| |||
| |||
| Вам не доведеться купувати антивірусні з вашою покупкою, просто більшість людей обмануті у неї. |
|
| |||
| |||
| Врешті-решт я покупку антивірусного програмного забезпечення, мені потрібно в будь-якому випадку один і я не заперечувала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіть не думайте про покупку миші килимок від PC World.
Світ ПК політика не дати Операційна система дисків з ПК так, коли це йде грушоподібної форми Ви не можете ремонту або переформатувати т.д. Треба взяти його назад до них, щоб отримати її виправити. Моя система: #
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новий комп'ютер Build | rayy | Генеральний обладнання чат | 2 | 5 жовтня 2009 11:34 |
| Перший комп'ютер Build | JoJo | Генеральний обладнання чат | 1 | 6 липня 2009 06:10 |
| Комп'ютерні Build | jwall2004 | Генеральний обладнання чат | 11 | 21 лютого 2008 11:45 |
| Основний використання комп'ютерної техніки кваліфікації? | quinda | General Software чат | 2 | 13 травня 2007 10:06 |
| Чи збирається побудувати новий комп'ютер | Рувим | Генеральний обладнання чат | 2 | 6 жовтня 2006 01:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |