![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За някой сега ми лаптоп би просто отсече просто така, докато работя върху нея, тя е станала сериозни момента на него почти не остава в продължение на 10 мин. beofore тя се затваря, е възможността му да излизам преди съм направено пишете това. .. своя нов лаптоп не е до 11 месеца и една accer travelmate .. начина, по който тя goe така, ако в куплунга на разстояние на батерията, докато използването му, (този най-добрият начин да го обясня) може някой да ми каже какво те мисля, че се случва и какво да направя за него .. thnks Timothy на изток лондон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| евентуално прегряване дължи на прах събират в internals или друг виновен .... най-добрият ти залог е да позвънявам Acer подкрепа и го изпраща обратно преди гаранция е нагоре
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп Просто Млъкни Down Ами защо? | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 4 май 2009 г. 13:07 |
| Изключете след началото, а понякога и като ми! | Пенсионер USAF човек | Общи Хардуер Чат | 5 | 3 януари 2009 17:37 |
| CastleCops е затворена за добро | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 26 Дек 2008 16:29 |
| Компютърна не го изключите | Running_on_empty | Windows операционни системи | 3 | 2-ро Oct 2008 10:10 |
| Probs със случайни изключвам | rbroller815 | Общи Хардуер Чат | 7 | 23rd Jan 2008 00:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |