![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pro někdy teď můj notebook by prostě odříznuti, stejně jako tím, že zatímco jsem pracovat na tom, že se stala vážná teď nás to sotva pobyty na dobu 10 minut beofore se vypne, je možnost jeho chtěl odejít dříve, než jsem udělal tento typizace. .. jeho nový notebook není až 11 měsíců a je to accer TravelMate .. tak jak to je, jako když goe u plug vypnutí z baterie při používání je, (to je nejlepší způsob, jak mohu vysvětlit) může mi někdo říct, co si myslím, že se děje a co by mohlo dělat .. thnks Timothy of East London |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možná přehřívá kvůli shromažďování prachu ve vnitřní nebo jiný chyba .... vaše nejlepší sázka je přivolat acer podpory a poslat jej zpět před záruka je
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dohodnuto.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Jen Vypnout Erm Proč? | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 4. května 2009 13:07 |
| Vypnout po spuštění a někdy Běžím! | Penzionovaných USAF chlapa | Obecné Hardware Chat | 5 | 3. ledna 2009 17:37 |
| CastleCops má vypnout za dobrý | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 26. prosinec 2008 16:29 |
| Počítač není vypnut | Running_on_empty | Operační systémy Windows | 3 | 2. říjen 2008 10:10 |
| Probs s náhodnými vypne | rbroller815 | Obecné Hardware Chat | 7 | 23. leden 2008 00:47 |
| Thread Nástroje | |
| |