![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za neko vrijeme sada bi samo moj laptop prekriziti kao i da, dok sam radeći na njemu, on je postao ozbiljan odmah os ga jedva ostaje na 10 min beofore to pričepiti off, postoji mogućnost njene gonna otići prije nego što sam učinio tipkati ovo. .. njen novi laptop ne do 11 mjeseci i jedan njen accer travelmate .. način na koji ga goe ako ga kao plug u off izvaditi bateriju dok koristite ga, (koji je najbolji način ja mogu to objasniti) može bilo tko reći mene što Misle i događa i što bi mogao napraviti o tome .. thnks Timothy of East London |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eventualno zbog pregrijavanja prikupljanje prašine u internals ili drugi greška .... svoje najbolje kladiti se zabilježiti trpak podršku i pošaljite ga natrag prije nego što je isteklo jamstvo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dogovoreno.