![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mert néha én is csak laptop vágva, mint hogy míg am working on it vált, hogy komoly most os alig marad el a 10 perc beofore, hogy kikapcsolja, lehetőség van, hogy le fog menni, mielőtt Befejeztem tipizálási ezt. .., hogy egy új laptop nem legfeljebb 11 hónap és egy accer TravelMate .. így is goe azt szeretné, ha u dugó le az akkumulátor használata közben azt, (amit a legjobban tudok megmagyarázni) Ki tudja megmondani, milyen Azt hiszik, itt, és mit lehet tenni ez .. Thnks Timothy of East London |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| esetleg túlmelegedés miatti por összegyűjtésével a belső, vagy más hiba .... legjobb fogadását csengessen fel acer támogatást és küldje vissza a jótállás up
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Agreed.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop Csak Kikapcsolásra Erm Miért? | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 4. május 2009 13:07 |
| Állítsák le megkezdése után, és néha, mint én vagyok, futás! | Nyugdíjas USAF srác | Általános fémáru Chat | 5 | 3. január 2009 17:37 |
| CastleCops már bezárták a jó | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 26. december 2008 16:29 |
| A számítógép nem kapcsol ki | Running_on_empty | A Windows operációs rendszerek | 3 | 2. október 2008 10:10 |
| Probs véletlen kikapcsol | rbroller815 | Általános fémáru Chat | 7 | 23. január 2008 00:47 |
| Téma eszközök | |
| |