![]() |
|
| |||
| |||
| לקבלת מתישהו עכשיו הנייד שלי היה פשוט לנתק סתם ככה בעת AM עובד על זה, זה הפך להיות רציני עכשיו OS היא נשארת במשך כמעט 10 דקות beofore זה shuts off, יש אפשרות שלה הולך להתפוצץ לפני הקלדת AM לעשות את זה. .. את הנייד לא חדש עד 11 חודשים, את פעולת accer travelmate .. הדרך בה זה כמו goe אם U תקע הנחה את הסוללה בעת השימוש בו, (thats הדרך הטובה ביותר שאני יכול להסביר את זה) האם מישהו יכול לומר לי מה אני חושב שהם הולכים על ומה יכולתי לעשות על זה .. thnks timothy מזרח לונדון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ואולי בגלל overheating אבק כינוס של internals או פגם אחר .... הפתרון הטוב ביותר הוא לטלפן Acer תמיכה ושלח אותו בחזרה לפני האחריות תלוי
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוסכם.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop רק כיבוי Erm למה? | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 4th מאי 2009 13:07 |
| כבה לאחר התחלה ולפעמים כפי שאני מפעיל! | הבחור בדימוס USAF | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 3rd ינואר 2009 17:37 |
| CastleCops יש לכבות לתמיד | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 26 דצמבר 2008 16:29 |
| המחשב אינו כבה | Running_on_empty | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2nd אוקטובר 2008 10:10 |
| עם Probs אקראי כבה | rbroller815 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 ינואר 2008 00:47 |
| שרשרת כלים | |
| |