![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kad kada nors dabar mano nešiojamas tiesiog išjungti tik patinka, kad kai dirbu, ji tapo rimtos dabar OS vargu ar lieka apie 10 min beofore jis išsijungia, yra galimybė savo gonna go off anksčiau esu padaryta spausdinimo tai. .. jo naujas nešiojamas ne iki 11 mėnesių ir jos accer TravelMate .. kaip ji GE it like if u kištuką ne iš baterijos, o jį naudoti, (thats geriausiai galiu paaiškinti) Can anyone tell me kas jie manau, vyksta ir ką gali padaryti apie tai .. Thnks Timothy iš East London |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galimas perkaitimas dėl dulkių surinkimo iš vidinės ar kito kaltę .... Geriausia yra Zatelefonować Acer paramą ir atsiųsti ją iki Garantija iki
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Susitarta.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Just Shut Down Erm Kodėl? | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 4 gegužė 2009 13:07 |
| Uždaryti po pradžios ir kartais I'm running! | Pensininkai USAF vaikinas | General Hardware Chat | 5 | 3 sausis 2009 17:37 |
| Paieška naujas buvo uždarytas gera | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 10 | 26 gruodis 2008 16:29 |
| Kompiuteryje nėra išjungtas | Running_on_empty | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2008 10:10 |
| Probs su atsitiktinai išjungti | rbroller815 | General Hardware Chat | 7 | 23 sausis 2008 00:47 |
| Temos įrankiai | |
| |