![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pre niekedy teraz môj notebook by jednoducho odrezané od okolitého sveta, rovnako ako tým, že kým som pracovať na tom, že sa stala vážna teraz nás to sotva pobyty na dobu 10 minút beofore sa vypne, je možnosť jeho chcel odísť skôr, než som urobil tento typizácia. .. jeho nový notebook nie je až 11 mesiacov a je to accer TravelMate .. tak ako to je, ako keď goe u plug vypnutie z batérie pri používaní je, (to je najlepší spôsob, ako môžem vysvetliť) môže mi niekto povedať, čo si myslím, že sa deje a čo by mohlo robiť .. thnks Timothy of East London |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možná přehřívá kvôli zhromažďovania prachu vo vnútornej alebo iný chyba .... vaše najlepšie stávka je privolať acer pomoci a poslať ho späť pred záruka je
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dohodlo.