![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| За неко време сада би само мој лаптоп прекризити као и да, док сам радећи на њему, он је постао озбиљан одмах ос га једва остаје на 10 мин беофоре то затворити офф, постоји могућност њене гонна отићи пре него што сам учинио куцате ово. .. њен нови лаптоп не до 11 месеци и један њен аццер травелмате .. начин на који га гое ако га као плуг у офф извадити батерију док користите га, (који је најбољи начин ја могу то објаснити) може било ко рећи мене што мисле и дешава и шта би могао да направи о томе .. тхнкс Тимотхы оф Еаст Лондон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| евентуално због прегрејавања прикупљање прашине у интерналс или други грешка .... своје најбоље кладити се забиљежити трпак подршку и пошаљите га натраг пре него што је истекло гаранција
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Договорено.