![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тепер на деякий час мій ноутбук буде просто відрізати, як, що, хоча я працюю на нього, він став серйозним зараз ОС навряд чи залишається включеною протягом 10 хв beofore він вимикається, є можливість Its Gonna піти до ранку зробили введення цього. .. свого нового ноутбука не до 11 місяців, а його accer TravelMate .. Як це ГЕ, як якби воно в плагіна від батареї при використанні його (Thats кращим чином я можу це пояснити) може хто-небудь сказати мені, що Вони думають, що відбувається і що можна вдіяти .. Thnks Тімоті Східний Лондон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можливості перегріву через пилу збір у внутрішніх органах чи іншого вина .... Найкраще зателефонувати Acer підтримки і відправити його назад перед гарантії до
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Згоден.