по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

HELP - Снимки изглежда объркано и понякога замръзва

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 октомври 2008, 20:32
Новите държави Група

Default HELP - Снимки изглежда объркано и понякога замръзва

Терес нещо нередно с моя компютър, част на екрана ще изглежда всичко побъркани като на снимката ще бъде объркано с всички цветове в различни pixalated цветове.
и след това тя също ще се замразява понякога и целия moniter екрана е неузнаваем картина на цял куп от цветове.

Аз бях отишъл портали подкрепа, но те не ми помогна на всички, и те да ми кажеш да опитаме с други неща, докато не получи ремонт ..
Неговият нов портал.

Обикновено това се случва, когато сърфирате в интернет най-вече, за нарушаване на изображението обикновено ще бъде около горната част на браузъра, когато адресът и нещата.

И на 2-ро ситуация аз добивам на този проблем е, когато тя покрива целия екран и след това го блокира и не мога да направя нищо, и след това до края да се налага да изключите куплунга на разстояние.

Някой имали това? Какво си мисли, че този проблем.
Аз съм все още не е сигурен дали неговите хардуера на moniter.
Но проблемът се появява в някои места на браузъра през цялото време и замръзва, когато тя се появява цял екран, така Вярвам му хардуер.
Old 1 октомври 2008, 22:13
Новите държави Група

Heres картина на това, изглежда най-отгоре.

Ако мислите, че този лош това стане лошо, целия екран, ще изглежда, че понякога и малко след това тя просто замръзва
Old 2 октомври 2008, 00:51
Модератор Група

Internet Explorer 7

1. От менюто Инструменти, изберете Internet Options ... .

2. Изберете раздела Общи.

3. В хронологията, кликнете върху Изтриване ... .

4. Напред към "Временни интернет файлове", щракнете върху Изтриване на файлове ... .

5. Щракнете върху Затвори и след това натиснете ОК, за да излезете.

Рестартирайте Internet Explorer.

----------

Изтеглям CCleaner Slim и го запишете на вашия Desktop.
Когато файлът е бил спасен, отидете на вашия работен плот и двойно кликване върху ccsetupxxx_slim.exe
Следвайте указанията, за да инсталирате програмата.
Завършване на инсталацията след това:
  • Щракнете два пъти върху CCleaner пряк път на работния плот за да стартирате програмата.
  • Кликнете върху Опции блок в ляво, след което изберете Cookies.
    • Под Cookies за Изтриване, Подчертават всички бисквитки които бихте искали да задържат за постоянно
    • Кликнете върху дясната стрелка > да ги преместите на Cookies за да прозорец.
  • Отидете в Опции > Разширено ООНпроверявам Само изтриване на файлове в Windows Temp папките по-възрастни от 48 часа
  • Документа Изчистен в ляво след това Пусни Изчистен за правото да стартирате програмата.
  • Важно: Уверете се, че ВСИЧКИ браузър прозорците са затворени, преди избора Пусни Изчистен
  • Внимание: Не е препоръчително да използвате "Регистър" функция, освен ако не сте много запознати с регистър.
  • Изход CCleaner след като е завършил своя процес.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Снимки от 1GB USB Ключови отивам отсъствуващ melanie3456 Общи Хардуер Чат 1 17-ти ноември 2009 година 21:22
Нови Build 70% Комплектни (снимки) pete21 Случаи & Power Доставки 3 18 Авг 2009 02:12
Как да добавя фен тук? (снимки, включени) batman0877 Случаи & Power Доставки 5 30 Май 2009 04:09
Елиминирайте Тези Дубликат снимки! KanoakaVirus Мултимедия & Codecs 0 17 Jan 2009 16:16
Побъркани снимки в Външен твърд диск Мин Общи Софтуер Чат 3 28 Дек 2008 09:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc