![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Терес нещо нередно с моя компютър, част на екрана ще изглежда всичко побъркани като на снимката ще бъде объркано с всички цветове в различни pixalated цветове. и след това тя също ще се замразява понякога и целия moniter екрана е неузнаваем картина на цял куп от цветове. Аз бях отишъл портали подкрепа, но те не ми помогна на всички, и те да ми кажеш да опитаме с други неща, докато не получи ремонт .. Неговият нов портал. Обикновено това се случва, когато сърфирате в интернет най-вече, за нарушаване на изображението обикновено ще бъде около горната част на браузъра, когато адресът и нещата. И на 2-ро ситуация аз добивам на този проблем е, когато тя покрива целия екран и след това го блокира и не мога да направя нищо, и след това до края да се налага да изключите куплунга на разстояние. Някой имали това? Какво си мисли, че този проблем. Аз съм все още не е сигурен дали неговите хардуера на moniter. Но проблемът се появява в някои места на браузъра през цялото време и замръзва, когато тя се появява цял екран, така Вярвам му хардуер. |
|
| |||
| |||
| Heres картина на това, изглежда най-отгоре. ![]() Ако мислите, че този лош това стане лошо, целия екран, ще изглежда, че понякога и малко след това тя просто замръзва |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. От менюто Инструменти, изберете Internet Options ... . 2. Изберете раздела Общи. 3. В хронологията, кликнете върху Изтриване ... . 4. Напред към "Временни интернет файлове", щракнете върху Изтриване на файлове ... . 5. Щракнете върху Затвори и след това натиснете ОК, за да излезете. Рестартирайте Internet Explorer. ---------- Изтеглям CCleaner Slim и го запишете на вашия Desktop. Когато файлът е бил спасен, отидете на вашия работен плот и двойно кликване върху ccsetupxxx_slim.exe Следвайте указанията, за да инсталирате програмата. Завършване на инсталацията след това:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Снимки от 1GB USB Ключови отивам отсъствуващ | melanie3456 | Общи Хардуер Чат | 1 | 17-ти ноември 2009 година 21:22 |
| Нови Build 70% Комплектни (снимки) | pete21 | Случаи & Power Доставки | 3 | 18 Авг 2009 02:12 |
| Как да добавя фен тук? (снимки, включени) | batman0877 | Случаи & Power Доставки | 5 | 30 Май 2009 04:09 |
| Елиминирайте Тези Дубликат снимки! | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 0 | 17 Jan 2009 16:16 |
| Побъркани снимки в Външен твърд диск | Мин | Общи Софтуер Чат | 3 | 28 Дек 2008 09:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |