menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

HELP - obrázky hledat neuspořádaný a někdy zamrzne

Reply

Thread Nástroje
Old 1. října 2008, 20:32
Nový člen skupiny

Default HELP - obrázky hledat neuspořádaný a někdy zamrzne

Theres něco stalo s mým počítačem, část obrazovky bude vypadat všechny neuspořádaný jako obrázek bude neuspořádaný všech barev v různých pixalated barev.
a pak se také zmrazit někdy i celé moniter obrazovce je k nepoznání obraz spoustu barev.

jsem odešel do brány podporu ale nebylo mi pomohl ve všech, a oni mi říkají vést zkusit jiné, než jsem si opravu ..
Její nové brány.

Obvykle se to stane i při prohlížení internetu nejčastěji je zkreslený obraz se obvykle kolem horní části prohlížeče, kde je adresa a tak je.

A 2. situace dostat i na tento problém je, když se vztahuje na celou obrazovku a pak to zamrzne a nemůžu udělat nic, i tak nakonec museli obrátit na plug off.

má někdo zkušený to? co si myslí o problému.
Jsem stále nejste jisti, je-li její hardwarovou z moniter.
Ale tento problém se vyskytuje v některých úhlů prohlížeče pořád a zamrzne, když dojde k celé obrazovce tak věřím jeho hardware.
Old 1. října 2008, 22:13
Nový člen skupiny

Heres obrázek je, podívejte se na začátek.

Pokud si myslíte, že to je špatné, že zhorší, celá obrazovka bude vypadat, že někdy a pak to jen trochu zamrzne
Old 2. října 2008, 00:51
Moderátor skupiny

Internet Explorer 7

1. Z menu Nástroje, zvolte Možnosti internetu ... .

2. Vyberte kartu Obecné.

3. Podle Procházení historie, klepněte na tlačítko Odstranit ... .

4. Další "Dočasné soubory Internetu" klepněte na tlačítko Odstranit soubory ... .

5. Klepněte na tlačítko Zavřít a potom na tlačítko OK zavřete okno.

Restartujte Internet Explorer.

----------

Stáhnout CCleaner Slim a uložte jej na plochu.
Kdy byl soubor uložen, jděte do svého počítače a dvojitě klikněte na - ccsetupxxx_slim.exe
Podle pokynů nainstalujte program.
Kompletní instalace pak:
  • Double-klikněte na CCleaner zástupce na ploše pro spuštění programu.
  • Klikněte na Volby bloku na levé straně, potom vyberte Cookies.
    • Pod Vymazat cookiesZdůrazní jakýkoli cookies si chcete ponechat natrvalo
    • Klepněte na šipku vpravo > přesunout je do Cookies udržet okna.
  • Jděte do Volby > Rozšířené unkontrola Pouze odstranit soubory ve Windows Temp složky starší než 48 hodin
  • Klikněte Cleaner na levé straně pak Spustit Cleaner o právu na spuštění programu.
  • Důležité upozornění: Ujistěte se, že ALL okna prohlížeče jsou uzavřené před volbou Spustit Cleaner
  • Upozornění: Není doporučeno používat 'registru' funkce, pokud nejste velmi dobře obeznámeni s rejstříkem.
  • Odejít CCleaner poté, co dokončil svou procesu.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obrázky z 1GB USB klíč Go Chybí melanie3456 Obecné Hardware Chat 1 17.listopadu 2009 21:22
Nové Kompiluje 70% Complete (obrázky) pete21 Případy & Napájecí zdroje 3 18. srpna 2009 02:12
Jak mohu přidat ventilátor tady? (fotky v ceně) batman0877 Případy & Napájecí zdroje 5 30. květen 2009 04:09
Odstranili duplicitní obrázky! KanoakaVirus Multimedia & Kodeky 0 17. ledna 2009 16:16
Neuspořádaný obrázky v externí pevný disk Min Obecné Software Chat 3 28. prosince 2008 09:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.