![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Theres něco stalo s mým počítačem, část obrazovky bude vypadat všechny neuspořádaný jako obrázek bude neuspořádaný všech barev v různých pixalated barev. a pak se také zmrazit někdy i celé moniter obrazovce je k nepoznání obraz spoustu barev. jsem odešel do brány podporu ale nebylo mi pomohl ve všech, a oni mi říkají vést zkusit jiné, než jsem si opravu .. Její nové brány. Obvykle se to stane i při prohlížení internetu nejčastěji je zkreslený obraz se obvykle kolem horní části prohlížeče, kde je adresa a tak je. A 2. situace dostat i na tento problém je, když se vztahuje na celou obrazovku a pak to zamrzne a nemůžu udělat nic, i tak nakonec museli obrátit na plug off. má někdo zkušený to? co si myslí o problému. Jsem stále nejste jisti, je-li její hardwarovou z moniter. Ale tento problém se vyskytuje v některých úhlů prohlížeče pořád a zamrzne, když dojde k celé obrazovce tak věřím jeho hardware. |
|
| |||
| |||
| Heres obrázek je, podívejte se na začátek. ![]() Pokud si myslíte, že to je špatné, že zhorší, celá obrazovka bude vypadat, že někdy a pak to jen trochu zamrzne |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 1. Z menu Nástroje, zvolte Možnosti internetu ... . 2. Vyberte kartu Obecné. 3. Podle Procházení historie, klepněte na tlačítko Odstranit ... . 4. Další "Dočasné soubory Internetu" klepněte na tlačítko Odstranit soubory ... . 5. Klepněte na tlačítko Zavřít a potom na tlačítko OK zavřete okno. Restartujte Internet Explorer. ---------- Stáhnout CCleaner Slim a uložte jej na plochu. Kdy byl soubor uložen, jděte do svého počítače a dvojitě klikněte na - ccsetupxxx_slim.exe Podle pokynů nainstalujte program. Kompletní instalace pak:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obrázky z 1GB USB klíč Go Chybí | melanie3456 | Obecné Hardware Chat | 1 | 17.listopadu 2009 21:22 |
| Nové Kompiluje 70% Complete (obrázky) | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 18. srpna 2009 02:12 |
| Jak mohu přidat ventilátor tady? (fotky v ceně) | batman0877 | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 30. květen 2009 04:09 |
| Odstranili duplicitní obrázky! | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 0 | 17. ledna 2009 16:16 |
| Neuspořádaný obrázky v externí pevný disk | Min | Obecné Software Chat | 3 | 28. prosince 2008 09:46 |
| Thread Nástroje | |
| |